Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Luxe villa met privézwembad in Toscane

Vakantiehuizen in Toscane met een privézwembad.

Wilt u een luxe vakantiehuis in Toscane (Italië) met een privé zwembad huren?

Wij bieden o.a. leuke kleine huisjes voor 2 personen, voor 3 of 4 personen, luxe vakantiehuizen, villa's, mooie landhuizen en agritursmo met een privé zwembad in Toscane voor 5 personen, voor 6 en 7 personen, voor 8 tot 10 personen, voor 12 personen, 14, 16 of 18 personen of een nog groter vakantiehuis dat geschikt is vanaf grote groepen en families bestaande uit 20 personen, 22 tot 24 personen en 2 honden en zelfs voor 25 of 26 personen in Sarteano).

De grootste accommodaties vanaf 20 personen tot 26 personen (in Chianni) zijn niet alleen geschikt voor grote families of vriendengroepen en meerdere gezinnen met veel kinderen, maar ook voor een groep collega's, personeelsleden of zakelijke relaties van een groot bedrijf, voor (sportieve) activiteiten in de omgeving of voor lezingen, trainingen, seminars en het organiseren van spirituele activiteiten, zoals bezinning, yoga, retraite, bewustwording, meditatie en healing.

Wij hebben in Toscane meer dan 150 luxe vakantiehuizen en villa's met een privézwembad te huur, waar u vaak ook de beschikking over een privé sauna hebt.
Veel van deze vakantiehuizen met een privézwembad in Toscane zijn geheel vrijstaand en hebben een fantastisch en soms zelfs panoramisch uitzicht over het glooiende heuvellandschap van Toscane.

De vakantiehuizen met een privézwembad in Toscane die aan zee, aan het strand of vlakbij de kust zijn gelegen, zullen uw vakantiegevoel alleen maar versterken!

Deze kleine en grote locaties met een privézwembad in Toscane zijn heel geschikt voor een vakantie met uw gezin, de hele familie, met meerdere gezinnen, een reünie of gezellig met een vriendengroep.
Ook als trouwlocatie met aansluitend de receptie of het familiediner, voor het vieren van uw huwelijk, uw bruiloftsfeest, een jubileum, een bijzondere verjaardag of gebeurtenis zijn deze groepsaccommodaties en landhuizen heel geschikt.

Wanneer de huurprijs van een vakantiehuis of een villa met een privézwembad in Toscane boven het te besteden budget blijkt te komen, kunt u overwegen om een luxe huisje of appartement voor 2 personen, voor 4 personen, voor 6 personen en voor 8 personen op een mooi vakantiepark in Toscane te huren en dan gebruik te maken van een gemeenschappelijk zwembad dat met andere gasten op het vakantiepark gedeeld moet worden. 

Een andere mogelijkheid om een goedkoper vakantiehuis met een privézwembad te huren, is dat u een boeking maakt voor een lastminute periode met een flinke korting op de huurprijs.

Wij beschikken over diverse rolstoelvriendelijke vakantiehuisjes, villa's, landhuizen, groepsaccommodaties en appartementen met een privézwembad in Toscane, die zijn aangepast voor mindervaliden, personen die geen trappen kunnen lopen, iemand met een handicap of een beperking en invaliden.
Veel van deze rolstoeltoegankelijke locaties zijn drempelvrij en beschikken over een aangepaste badkamer met een douchestoeltje, een inloopdouche en beugels bij het toilet en de douche.

Wilt u graag uw hond meenemen tijdens uw vakantie in een huisje, villa, agriturismo, groepsaccommodatie of landhuis met een privézwembad in Toscane?
Zoekt u dan binnen ons aanbod met huisdiervriendelijke locaties in Toscane naar de mogelijkheden waar het is toegestaan om 1 hond of 2 honden, 3 honden4 honden of zelfs 5 honden mee te brengen.


Er zijn veel vakantiehuizen en villa's in Toscane met een privézwembad, waar de tuin of het terrein waarop de accommodatie ligt, geheel omheind is.
Een omheinde tuin of een omheind terras maakt van het vakantiehuis met een privézwembad een kindvriendelijke en een hondvriendelijke accommodatie!
Zo kunt u uw vakantie met kinderen combineren met een vakantie met hond.

​Indien u een luxe vakantiehuis in Toscane zoekt met een privé zwembad en sauna, kunt u ook nog verder zoeken naar vakantiehuizen in Toscane met internet, golfbaan of tennisbaan of een luxe vakantiehuis met een privé zwembad in Toscane waar u in de omgeving kunt paardrijden.

Voor het huren van een vakantiehuis in Toscane met een privézwembad kunt u terecht op www.vakantiehuizen-prive--zwembad. 
U boekt uw vakantiehuis met een privé zwembad in Toscane online.
Daarna ontvangt u van de betreffende huizenaanbieder per e-mail de boekings- of reserveringsbevestiging met de verdere informatie over uw gehuurde vakantiehuis, villa, landhuis, vakantieboerderij of agriturismo in Toscane.
In de bevestiging vindt u ook de factuur voor de (aan)betaling.
Indien u na het boeken geen bevestiging per e-mail ontvangt, kunt u eerst nog de spammap/ongewenste berichtenmap van uw e-mailaccount controleren.