Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Villa met een privézwembad

Wilt u een villa met een privézwembad huren?

Bijvoorbeeld voor 2 personen, voor 3 personen of voor 4 personen een luxe vakantiehuisje, een 6-persoons villa met een privézwembad, of voor 8, 9, 10 of 11 personen in Nederland, België/de Ardennen, Frankrijk, Italië, Hongarije, Kroatië, Spanje, Oostenrijk, Duitsland, Tsjechië, Polen, Slovenië, Griekenland of Portugal?

Op deze website vindt u het allergrootste aanbod villa's met een privézwembad.
Huur bijvoorbeeld een 8-persoons villa met een privézwembad in Cannes, een 10-persoons villa met een privézwembad in Toscane of voor 14 personen in Spa of een unieke groepsaccommodatie voor 16 personen met een privézwembad aan zee of in de duinen, voor 17 personen in Italië.

Onze grotere vakantiehuizen en villa's met een privézwembad liggen vooral in Italië, Frankrijk en de Belgische Ardennen en zijn o.a. geschikt voor 18 tot 20 personen, voor 23 personen, voor 24 personen, voor 26 personen, voor 30 personen, voor 32 personen, voor 34 personen, voor 40 personen, voor 48 personen, voor 50 personen en 2 heel grote villa's waar 60 personen kunnen verblijven, eentje met een zwemvijver en eentje met een overdekt privézwembad

Binnen ons aanbod met luxe vakantiehuizen, huisjes en villa's met een privézwembad hebt u ook een ruime keuze uit aangepaste vakantiehuizen voor mindervaliden, die rolstoeltoegankelijk en rolstoelvriendelijk zijn en waar in ieder geval een rolstoeltoegankelijke douche met een douchestoeltje en een toilet met beugels aanwezig zijn, ook in de Belgische Ardennen voor 15 personen en voor 22 personen, in Frankrijk voor 4 personen en in Italië voor 8 personen en voor 11 personen.
In een enkel geval is er een lift aanwezig waarmee mindervaliden op de eerste verdieping van de villa met privézwembad kunnen komen.

Een vakantie of weekendje weg wordt nog leuker als uw luxe huisje, groepsaccommodatie of villa met een privézwembad ook nog eens huisdiervriendelijk en hondvriendelijk blijkt te zijn en u 1 hond, 2 honden of 3 honden mag meebrengen.
Sommige eigenaren van vakantiehuizen met een privézwembad staan zelfs 4 honden toe, (ook in Nederland en in de Ardennen) en bijvoorbeeld in Italië en Frankrijk zijn ook 5 honden welkom.

U kunt via deze website niet alleen een particuliere villa of vakantiewoning met een privézwembad van een particuliere eigenaar in Nederland huren, maar ook een luxe 8-persoons6-persoons en 4-persoons vakantiewoning of een groepsaccommodatie voor 12 personen met een privézwembad en een 14-persoons villa met een privézwembad, een sauna en een bubbelbad op een vakantiepark in eigen land boeken.

Veel van de vakantielanden die aan een zee gelegen zijn, beschikken over luxe huisjes, appartementen, mooie groepsaccommodaties en villa's met een privézwembad, die aan zee, de kust, het strand of in de duinen liggen.

Onze villa's met een privézwembad en eventuele andere wellness faciliteiten liggen in de prijsklasse van 300 euro tot 5.000 euro per week en kunnen via deze website online geboekt worden. 

Regelmatig kan ook een luxe vakantiehuisje, groepsaccommodatie of villa met een privézwembad geboekt worden voor een lastminute periode, waardoor u een flinke korting op de originele huurprijs krijgt.
Uw vakantie met een privézwembad kan zo toch nog een stuk voordeliger uitvallen!

Via de onderstaande link kunt u uw luxe villa met een privézwembad zoeken en boeken.

Villa's met een privé zwembad.

Onze luxe villa's, appartementen en vakantiehuizen met een privézwembad zijn afkomstig van reisorganisaties en huizenaanbieders zoals Belvilla, Novasol, Bungalow.Net, Topic Travel, Roompot, Interhome en andere aanbieders.

In welke landen kunt u een villa met een privézwembad huren?

U kunt via deze website in nagenoeg alle landen van Europa een villa met een privézwembad huren, dus ook in Nederland en België en vooral in de Ardennen.
Vaak kunt u ook een villa met een verwarmd binnenzwembad huren.

Hierbij moet wel worden aangetekend dat indien u een villa met een privézwembad in Nederland wilt huren, het aanbod beperkt is.
In met name in de Ardennen, Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië, Hongarije, Portugal, Polen, Tsjechië en Griekenland vindt u het grootste aanbod luxe villa's met privé zwembad.
Vaak gaat het hier om een villa met een privé buitenzwembad.

 

Heerlijke vakantiehuizen en groepsaccommodaties