Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantiewoning of villa met privézwembad aan zee gelegen

Aan zee, de kust, aan het strand, in de duinen of aan het water


Bent u op zoek naar een mooie vakantiewoning of villa met een privézwembad die aan zee is gelegen?  

Bijvoorbeeld een mooie en vrijstaande vakantiewoning aan zee met een privé zwembad in Nederland, Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië, Griekenland of Portugal of op Curacao?


U boekt uw vakantiewoning, huisje, chalet of appartement voor 2 personen, voor 3 of 4 personen, een groter en kindvriendelijk vakantiehuis vanaf 6 tot 8 personen en 10 personen of een gezellige groepsaccommodatie of luxe villa voor 12 personen, voor 14 personen, voor 16 personen, voor 18 personen en voor 20 personen met een privezwembad en aan zee gelegen online. 

Op onze website www.vakantiehuizen-aan-zee.com vindt u de mooiste vakantiewoningen, leuke huisjes, chalets, luxe villa's, appartementen en gezellige bungalows aan zee, aan het strand, aan de kust, in de duinen of op een andere manier aan het water, gelegen zoals aan een rivier of aan een meer. 
Die allergrootste accommodaties aan zee die wij kunnen bieden liggen in Zeeland en zijn geschikt voor 32 personen, voor 34 personen, voor 40 personen en voor 60 tot 70 personen.
Bij deze grote groepsaccommodaties aan de Zeeuwse kust is helaas geen (privé)zwembad aanwezig.

Rolstoelvriendelijke vakantiehuizen aan zee?
Steeds meer vakantiehuizen, bungalows, villa's, groepsaccommodaties en landhuizen met een privézwembad die aan zee of aan de kust liggen, zijn aangepast aan een verblijf van mindervaliden, rolstoelgebruikers, gehandicapten en ouderen die moeite hebben met (trap)lopen.
Deze rolstoeltoegankelijke locaties zijn drempelvrij en beschikken vaak over een inloopdouche, bredere deuren, beugels in het toilet en de douche en soms is ook het aanrechtblad in de keuken aangepast voor rolstoelgebruikers.


Vakantiewoning aan zee huren met honden?
In veel van onze vakantiewoningen met een privézwembad die aan zee liggen is 1 hond welkom, maar er zijn ook hondvriendelijke locaties waar 2 honden of 3 honden zijn toegestaan.
Bij iedere vakantiewoning aan zee staat vermeld welke en hoeveel huisdieren er welkom zijn en of er een toeslag wordt berekend voor het meenemen van uw huisdieren naar de vakantiewoning aan zee.
Er zijn ook vakantiewoningen aan zee te huur waar honden gratis mee mogen komen


Voor de voordelige en goedkope vakantiehuizen aan zee, aan de kust of aan het water gelegen kunt u bij onze last minute aanbiedingen kijken.

Vakantiewoning op vakantiepark aan zee boeken?
Zoekt u een accommodatie op een vakantiepark of een vakantiedomein aan zee?  

Dan vindt u op onze website www.top-vakantieparken heel eenvoudig een vakantiewoning, bungalow, chalet, appartement of villa met een gedeeld zwembad, die aan zee, aan het strand of aan de kust of op een andere manier aan het water is gelegen.
Bijvoorbeeld vlakbij een rivier of aan een meer waarin u tijdens uw vakantie kunt zwemmen.

Bovendien zijn er op enkele van onze vakantieparken
die aan zee zijn gelegen in Nederland en Frankrijk, ook luxe vakantiehuizen voor 8 personen of villa's voor 6 personen en groepsaccommodaties voor 12 personen met een eigen privézwembad te huur.
Soms beschikt u in de accommodatie aan zee zelfs ook nog over een privé Turks stoombad of een eigen sauna.

​Of u nu een vakantiewoning aan zee of aan het strand in Frankrijk, Portugal, Italië, Kroatië, Engeland, Nederland, Spanje of België wilt huren, op Top Vakantieparken vindt u vakantieparken aan zee in allerlei soorten, types en variaties.
Zo kunt u een luxe vakantiewoning of villa met sauna boeken op een vakantiepark aan zee.
Maar u kunt ook kiezen voor een eenvoudig en goedkoop appartement aan zee aan één van de Costa's in Spanje, aan de Zeeuwse kust in Nederland of aan de Belgische kust.
Op de website Top Vakantieparken vindt u een huisje, bungalow, villa of vakantiewoning aan zee voor ieders 
budget en naar ieders wensen.

Vakantiewoning aan zee voor familieweekend?
Een vakantiewoning aan zee is de ideale combinatie voor een weekendje weg met vrienden of collega's, een familieweekend of een familievakantie. 
Bijvoorbeeld voor een familieweekend aan zee in Noordwijk aan zee, Katwijk aan Zee, Cadzand-Bad, Renesse of Domburg (Zeeland).  

Wij hebben meer dan 120.000 vakantiewoningen en groepsverblijven te huur.

De websites www.vakantiehuizen-aan-zee.com en www.vakantiehuizen-prive-zwembad.nl zijn onderdeel van A Vakanties

Wij bieden meer dan 120.000 vakantiewoningen, villa's, bungalows, chalets, vakantieboerderijen, kastelen, landhuizen en groepsverblijven aan.
Deze accommodaties zijn niet alleen in Europa gelegen, maar ook daarbuiten zoals bijvoorbeeld op Curaçao.

Wij wensen u een fijne vakantie aan zee toe! 

Heerlijke vakantiehuizen en groepsaccommodaties