Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantiewoning of vakantiehuis met een privézwembad in Frankrijk

Wilt u een vakantiewoning met een zwembad in Frankrijk huren?
En het liefst een vakantiewoning met een privézwembad?

Dan zit u op deze website goed. Met een aanbod van ruim 400 vakantiewoningen met privézwembad in Frankrijk, is de kans groot dat u een geschikt vakantiehuis met een privézwembad in Frankrijk vindt.

Of u nu een luxe huisje of appartement voor 2 personen of voor 3 personen, een 4-persoons, een kindvriendelijke 5-persoons huisje met een omheinde tuin, een 6-persoons huisje met ook een privésauna, een 8-persoons of 10-persoons vakantiewoning met een privézwembad in Frankrijk wilt huren of een luxe villa of vakantiehuis voor 12 personen met een omheinde tuin, als wintersportaccommodatie voor 14-personen of een grote groepsaccommodatie met een privézwembad en een tennisbaan voor 16 personen, een groot groepshuis of zelfs een kasteel met ook een sauna voor 18 personen, een verbouwde boerderij voor 19 personen of een (wintersport)chalet met wellnessruimte met een sauna en hammam voor 26 personen, u vindt het mooiste vakantiehuis met een privézwembad in Frankrijk op deze website.

Ook als u een hondvriendelijk luxe huisje, vakantiewoning of villa met een privézwembad voor een hondenvakantie in Frankrijk zoekt, waar 1 hond is toegestaan of 2 honden, 3 honden, 4 honden en 5 honden mee mogen komen.

Binnen ons aanbod van vakantiehuizen en villa's met een privézwembad in Frankrijk, vindt u ook diverse mogelijkheden voor rolstoelvriendelijke accommodaties met een privézwembad die geschikt zijn voor mindervaliden en iemand met een lichamelijke beperking.

In de Noord-Alpen is bijvoorbeeld een aangepast 4-persoons huisje met een privézwembad beschikbaar, waar in de keuken het aanrechtblad is aangepast voor rolstoelgebruikers en waar bovendien een rolstoeltoegankelijke douche met een wandbeugel en een toilet met beugels aanwezig zijn.

Ook in een villa met een privézwembad voor 6 personen in Languedoc-Roussilon en in een villa voor 8 personen die ook gehuurd kan worden door 12 personen, is een aangepaste badkamer met beugels bij het toilet en in de inloopdouche beschikbaar.

Bovendien is er in een 12-persoons villa met een privézwembad ook nog een lift beschikbaar, waarmee rolstoelgebruikers en iemand die geen trappen kan lopen toch de eerste verdieping van de villa kan bereiken.

Wij beschikken overigens in Frankrijk ook over een aantal mooie vakantieparken waar u een huisje of een villa met een privézwembad kunt huren, zoals een huisje voor 4 personen in de Loire, een villa voor 4 personen, een luxe vakantiehuis voor 6 personen en voor 8 personen aan de Atlantische kust en een villa op Corsica voor 12 personen.

Iedere vakantiewoning in Frankrijk met een zwembad of een ander land is via deze website online te boeken.
Ook de luxe vakantiewoningen, huisjes en villa's met een privézwembad die voor een lastminute periode worden geboekt, waarbij de aankomstdatum al binnen 1 of 2 dagen is.

Naast luxe vakantiewoningen, huisjes en villa's met een privézwembad in Frankrijk, kunt u ook een vakantiewoning met een privézwembad huren in bijvoorbeeld België/de Ardennen, Nederland, Italië, Portugal, Griekenland, Kroatië, Oostenrijk, Tsjechië, Polen, Duitsland, Slovenië, Spanje, Hongarije of op Curaçao.

Wij wensen u veel plezier met het zoeken en boeken van dat ene fantastische vakantiehuis met een privézwembad in Frankrijk.

Hoe vindt u uw vakantiewoning met een privézwembad in Frankrijk?

Het zoeken en boeken van een vakantiewoning met een zwembad in Frankrijk via deze website, is heel eenvoudig.

U zoekt eerst op de beschikbare vakantiehuizen in Frankrijk in combinatie met het gewenste aantal personen en de precieze aankomst- en vertrekdatum.
Daarna selecteert u de gevonden vakantiewoningen met een privézwembad in Frankrijk op uw voorkeur, ligging, budget en op zaken zoals het aantal slaapkamers en badkamers, extra voorzieningen zoals aangepast voor mindervaliden, aanwezigheid van Wi-Fi of internet, de ligging bij de zee of een stad, wel of niet op een vakantiepark gelegen en eventueel het aantal honden dat u mee wilt brengen naar de gekozen luxe vakantiewoning met een privézwembad in Frankrijk.
In veel luxe vakantiewoningen met een privézwembad zijn 1, 2 of 3 honden toegestaan.
Ideaal dus voor een vakantie met hond, vooral als de geboekte luxe vakantiewoning of villa met een privézwembad ook nog eens over een omheinde tuin of een omheind terras beschikt.
Uiteindelijk houdt u een selectie vakantiewoningen met een privézwembad in Frankrijk over die beschikbaar zijn en aan uw wensen voldoen.
U maakt daaruit een keuze en boekt uw vakantiewoning met privézwembad in Frankrijk online via onze website.

Interessante gebieden Frankrijk waar een groot aanbod vakantiewoningen met privé zwembad is

Wilt u een vakantiewoning met een privézwembad in Frankrijk aan de Côte d'Azur huren?

De Côte d'Azur wordt ook wel de Azurenkust genoemd en ligt aan de Middellandse Zee.
Dit prachtige gebied wordt ook wel abusievelijk de Franse Rivièra genoemd maar dat geldt alleen voor het oostelijk deel van de Côte d'Azur.

Wij hebben ruim 100 vakantiehuizen en villa's met een privézwembad aan de Côte d'Azur.
Hieronder noemen wij enkele bekende plaatsen aan de Côte d'Azur.


Luxe vakaniewoning of villa met een privézwembad in Saint-Tropez huren?

Wilt u een echt luxe vakantiewoning, huisje of villa met een privézwembad in Frankrijk huren?
Denk dan eens aan het huren van een luxe huisje, vakantiewoning of villa in Saint-Tropez.

Saint-Tropez is een bekende havenplaats en bekend om zijn kunstenaars, de dure jachten en de 5 miljoen mensen die het vissersdorpje jaarlijks bezoeken.
In de zomer liggen er in de haven jachten die miljoenen waard zijn en vergapen duizenden mensen zich aan deze jachten en haar passagiers.
Saint-Tropez heeft aantrekkelijke stranden die voornamelijk gesitueerd zijn langs de mooie kust in de Baie de Pampelonne.
Er zijn zeer veel (dure) restaurants en bars in Saint-Tropez.

Wij hebben prachtige villa's met een prive zwembad in Saint-Tropez te huur.


Luxe villa met privé zwembad in Cannes huren?

Deze luxe villa met een privézwembad in Cannes heeft een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee en heeft zeer veel privacy. Het zeezicht is fantastisch.
De villa heeft 4 slaapkamers en 4 badkamers en het centrum van Cannes ligt slechts op 2 kilometer.
Indien u een luxe villa in Cannes met zeezicht en een privézwembad zoekt, is dit een geweldige keuze.

Wanneer u een luxe huisje, villa met een privézwembad of vakantiewoning met een privézwembad in Frankrijk zoekt, biedt de Côte d 'Azur fantastische mogelijkheden.
Wij hebben er diverse zeer luxe vakantiewoningen, huisjes en villa's met een privézwembad voor bijvoorbeeld 12 personen, voor 14 personen en voor 17 personen te huur.

Vakantiewoningen met een privézwembad Frankrijk, Dordogne

U zou het misschien niet verwachten, maar ook in de Dordogne, hebben wij een aantrekkelijk aanbod van huisjes, villa's en vakantiewoningen met een privézwembad.
U kunt een luxe vakantiewoning met een privézwembad in de Dordogne huren voor bijvoorbeeld 2, 4, 5, 6 of 8 personen maar ook een luxe 10-persoons vakantiewoning of villa met een privézwembad in de Dordogne huren.

Vakantiewoningen met een privézwembad Frankrijk, Languedoc-Roussillon

In het populaire vakantiegebied Lanquedoc-Roussillon hebben wij ongeveer 30 luxe huisjes en vakantiehuizen met een privézwembad voor 2, 3, 4, 6, 8 en 10 personen te huur.
​Maar ook indien u een luxe villa met zwembad in Lanquedoc-Roussillon voor meer personen wilt huren, zijn er diverse zeer aantrekkelijke mogelijkheden, bijvoorbeeld voor 12, 15 of 20 personen.

Vakantievilla in Frankrijk met zeezicht huren?

Indien u een vakantievilla in Frankrijk met zeezicht en een privézwembad wilt huren, zit u op deze website goed. Bij iedere vakantievilla in Frankrijk met een privézwembad staat namelijk aangegeven wat de afstand naar de zee is en of u zeezicht hebt.
Ook als u een vakantiewoning met zeezicht in Frankrijk wilt boeken, kunt u deze informatie op onze website vakantiehuizen-prive-zwembad.nl vinden.

Met het vliegtuig op vakantie

Hebt u een luxe vakantiewoning met een privézwembad in Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal, Griekenland, Tsjechië, Polen, Hongarije, Griekenland, Polen of een ander zonnig vakantieland geboekt en bent u nu op zoek naar een goedkope vliegticket?

Op onze website goedkope vliegtickets kunt u vliegtickets van nagenoeg alle luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en online een goedkope vliegticket boeken.
Handig als u al een vakantiewoning met een privézwembad in Frankrijk of elders hebt geboekt.