Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantiewoning met een privézwembad

Een vakantiewoning huren met een privézwembad

Wilt u een vakantiewoning huren met een privézwembad?

Bijvoorbeeld een 
vakantiewoning met een privézwembad en een privé sauna voor een vakantie met vrienden, uw gezin, meerdere gezinnen met veel kinderen, lekker met zijn tweetjes of met de hele familie plus hun aanhang in Nederland, Frankrijk, Italië, Spanje, de Ardennen, Duitsland, Portugal, Griekenland, Oostenrijk, Tsjechië of in Kroatië?

Of u nu een 2-persoons, een 3-persoons, 4-persoons, een 6-persoons of 8-persoons huisje, bungalow, chalet of vakantiewoning met een privézwembad zoekt of een luxe en grote groepsaccommodatie, villa, vakantieboerderij of landhuis met privézwembad voor 10 of 11 personen, voor 12 personen, voor 14 en 15 personen, voor 16 personen met ook een sauna en bubbelbad, voor 18 personen of 20 personen, waar u bovendien vaak ook nog gebruik kunt maken van een eigen sauna en een hottub.

Onze grootste vakantiehuizen, groepsaccommodaties, villa's, kastelen en landhuizen met een privézwembad zijn geschikt voor 25 personen, voor 30 personen, voor 32 personen, voor 34 personen, voor 40 personen, voor 45 tot 48 personen, voor 50 personen en zelfs 60 personen met een privézwembad of een zwemvijver.

Ideaal voor een familievakantie, familiereünie, weekend of een paar dagen weg met collega's, vrienden, zakenrelaties, uw personeel of het hele bedrijf, bedrijfsfeest of personeelsfeest, jubileum, huwelijksfeest, als trouwlocatie, receptie met aansluitend het bruiloftsfeest, seminar, lezingen, trainingen, als vergaderlocatie met overnachtingen of als locatie voor spirituele activiteiten, zoals meditatie, bezinning, yoga, retraite en bewustwording. 

​Veel vakantiehuizen, bungalows, villa's, groepsaccommodaties en landhuizen zijn geschikt gemaakt voor personen met een beperking of handicap, ouderen die afhankelijk van een rollator zijn, voor iemand die aan een rolstoel is gebonden en invaliden.
Deze aangepaste vakantiehuizen voor mindervaliden zijn rolstoeltoegankelijk en drempelvrij. 
Er is in ieder geval altijd een slaapkamer en een badkamer of een douche en toilet op de begane grond of beneden gelegen.
In beter aangepaste rolstoelvriendelijke locaties zijn de deuren extra breed en beschikken de douche en de w.c. over beugels.
Soms zijn er ook hoog/laagbedden, een douchestoeltje, douchebrancard, een tillift en een bedpapegaai beschikbaar.
En er zijn aangepaste vakantiehuizen waar ook het aanrechtblad in de keuken geschikt is voor rolstoelgebruikers of waar men met een lift de bovenverdieping kan bereiken.
Wij beschikken zelfs in Kroatië over een 6-persoons villa met een privézwembad waar een aangepaste badkamer met een inloopdouche, een douchestoeltje en een toilet met wandbeugels aanwezig is. 

Gaat er een hond mee naar uw vakantiewoning, villa, chalet, vakantiehuis, groepsaccommodatie, kasteel of landhuis met privézwembad?
Of willen uw familieleden, vrienden of collega's ook hun hond of een ander huisdier meenemen?
Zoekt u dan tussen onze hondvriendelijke en huisdiervriendelijke locaties met een omheinde tuin, waar honden en huisdieren zijn toegestaan.
Vaak is het mogelijk om tenminste 1 hond mee te brengen, maar in veel vakantiewoningen, bungalows, landhuizen, villa's en grote vakantiehuizen zijn ook 2 honden of 3 honden welkom.
In een enkel geval zijn er ook 4 honden, 5 honden of op aanvraag ook 6 of zelfs nog meer honden of huisdieren toegestaan!

Veel huisjes, vakantiewoningen, villa's, landhuizen, appartementen en groepsaccommodaties met een privézwembad zijn aan zee, aan de kust, in de duinen, aan het strand of op een andere wijze aan het water gelegen, bijvoorbeeld aan een rivier of aan een meer.
De ligging aan het water zal uw vakantieplezier beslist versterken!

Een vakantiewoning, villa, kasteel of landhuis met een privézwembad is meestal niet goedkoop, maar kan voordeliger uitvallen als u binnen een last minute periode boekt.

Een goedkopere vakantiewoning of villa met een privézwembad vindt u ook op een mooi gelegen vakantiepark, waar u gebruik kunt maken van een gedeeld zwembad.
Maar wist u dat u op enkele vakantieparken in Nederland en Frankrijk ook vakantiehuizen, villa's 
en groepsaccommodaties met een privézwembad voor 4 personen, voor 6 personen, voor 8 personen, voor 12 personen en voor 14 personen kunt huren.
In sommige luxe vakantiehuizen met een privézwembad op een vakantiepark beschikt u zelfs over een eigen privé sauna en een Turks stoombad of het luxe vakantiehuis met privézwembad ligt op een vakantiepark vlakbij het strand.


U vindt ieder type vakantiewoning met een privézwembad op deze website.
Ook luxe vakantiewoningen met niet alleen een privézwembad maar ook met gratis internet, wellness zoals een privé sauna, jacuzzi, hottub en zelfs een aparte relaxruimte met o.a. fitness apparaten, een bar met tap, recreatieruimte met o.a. biljart, tafelvoetbal, tafeltennis, snooker en een speelhoek voor jonge kinderen.

Op deze website vindt u veel luxe vakantiewoningen met privé zwembad.
Zo kunt u een luxe vakantiewoning of villa met een privé zwembad huren in Nederland of België, maar ook in landen die verder weg zijn gelegen zoals Italië, Frankrijk, Griekenland, Spanje, Hongarije, Tsjechië, Kroatië of Portugal.

Website voor het zoeken en online boeken van een luxe vakantiewoning met privé zwembad: www.vakantiehuizen-prive-zwembad.nl

 

Heerlijke vakantiehuizen en groepsaccommodaties