Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantiehuis met privézwembad

Vakantiehuizen met een privézwembad.

Bent u op zoek naar een vakantiehuis met een privézwembad?
Bijvoorbeeld een luxe vakantiehuisje voor 2 personen of 3 personen of een villa voor 4 tot 6 personen met een privézwembad in België/de Ardennen, Nederland, Frankrijk, Portugal, Griekenland, Spanje, Hongarije, Kroatië, Tsjechië, Polen, Slovenië, Oostenrijk, Italië of op Curaçao?

Maar ook voor 8 personen, 10 tot 12 personen, voor 14 tot 16 personen, voor 18 of 19 personen en voor 20 personen hebben wij in veel landen een groot en veelzijdig aanbod waar u gebruik kunt maken van een privézwembad of ook nog een privésauna en een bubbelbad, een jacuzzi of een hottub.
De grootste vakantiehuizen met een privézwembad die wij bieden, zijn geschikt voor 26 personen op wintersportvakantie, voor 30 personen, voor 32 tot 34 personen, voor 36 tot 40 personen, voor 48 tot 50 personen en zelfs 2 grote villa's voor 60 personen, de ene met een verwarmd privé binnenzwembad, 15 slaapkamers en 9 badkamers en de andere met een mooie zwemvijver, 20 slaapkamers en 20 badkamers!

Onze grote vakantiehuizen zijn geschikt voor een grote familie, vriendengroep, groep collega's of medewerkers van een bedrijf, meerdere gezinnen en spirituele groepen, zoals yoga, bezinning, mindfulness en healing.

Op deze website vindt u meer dan 10.000 vakantiehuizen met een zwembad.
Hieronder bevinden zich ook veel grote vakantiehuizen, huisjes, villa's en groepsaccommodaties met een privézwembad die aan zee of vlakbij de kust liggen, bijvoorbeeld voor 14 personen in Zeeland, voor 18 personen in Noord-Holland, voor 16 personen in Zuid-Holland en voor 10 personen in Portugal.

Wanneer u uw hond of uw honden mee wilt brengen naar de luxe groepsaccommodatie of het vakantiehuis met een privézwembad, kunt u vooraf de hondvriendelijke vakantiehuizen selecteren waar 1 hond wordt toegelaten en waar u 2 honden3 honden4 honden of 5 honden, ook in Frankrijk zijn toegestaan.

Veel vakantiehuizen en villa's met een privézwembad beschikken over bepaalde faciliteiten en aanpassingen waardoor de accommodatie ook geschikt wordt voor mindervaliden en rolstoelgebruikers.

Zo kunt u in Saint-Ambroix/Frankrijk een villa voor 8 personen met een privézwembad huren, waar een rolstoeltoegankelijke douche met beugels en een toilet met beugels aanwezig zijn en waar eventuele obstakels in en buiten de woning verholpen kunnen worden met een stevige aanwezige rolstoelplaat.
Deze villa is ook beschikbaar in de uitvoering voor 12 personen.
Ook in Drap/Frankrijk kunt u in een 4-persoons villa gebruik maken van een aangepaste badkamer en een toilet met een wandbeugel.

Eveneens in Frankrijk kunt u ook kiezen voor een aangepaste villa voor 12 personen met o.a. een inloopdouche en een lift waarmee mindervaliden en rolstoelgebruikers ook de bovenverdieping kunnen bereiken en een rolstoelvriendelijke villa voor 8 personen.

In Italië zijn een villa met privézwembad voor 8 personen en een villa voor 11 personen beschikbaar, waar gebruik gemaakt kan worden van een inloopdouche met een douchestoeltje en beugels, een toilet met beugels en een wastafel die geschikt is voor rolstoelgebruikers.

In de Belgische Ardennen kunt u kiezen uit een villa met een verwarmd privé buitenzwembad en een sauna die gehuurd kan worden door 15 personen of door 22 personen en waar een rolstoeltoegankelijke badkamer met een inloopdouche, beugels, een douchestoeltje en een toilet met wandbeugels aanwezig is.

​Uniek is dat alle vakantiehuizen op deze website, dus ook alle grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties, een privézwembad hebben.
Dit betekent dat u het zwembad voor u alleen hebt en dit dus niet deelt met andere gasten.

Er zijn overigens steeds meer vakantieparken waar het mogelijk is om een huisje voor 4 personen, een lodge voor 6 personen of een villa met een privézwembad voor 6 personen, voor 8 personen, voor 12 personen en 14 personen te huren, niet alleen in Nederland, maar ook in Frankrijk voor 6 personen en voor 8 personen aan de Atlantische kust.

Zo hebt u de privacy van een eigen zwembad dat u niet hoeft te delen met de andere gasten op het vakantiepark en ervaart u toch de gezelligheid en het gemak van de overige faciliteiten van het park die voor gemeenschappelijk gebruik zijn.

Hoe vindt u nu een vakantiehuis met een privézwembad?

Selecteer eerst op het gewenste vakantieland, de voorkeursregio en het aantal personen waarmee u op vakantie of een weekendje weg gaat.
Er verschijnt dan een aanbod met huisjes, villa's of grote vakantiehuizen met een privézwembad, dat u verder kunt verfijnen door te selecteren op zaken zoals het aantal slaapkamers en badkamers, de aanwezigheid van Wi-Fi/internet, een sauna, jacuzzi en andere voor u belangrijke zaken.

Onze vakantiehuizen met een privézwembad.

Lastminute vakantiehuis met een privézwembad boeken

Op zoek naar een lastminute vakantiehuis met een privézwembad?
Mede door de economische recessie worden er steeds meer lastminute vakanties geboekt.
En dat is logisch want een lastminute vakantie of lastminute vakantiehuis wordt goedkoper aangeboden dan een niet lastminute vakantiehuis.

Indien u een lastminute vakantiehuis met een privézwembad wilt boeken, zijn er regelmatig mogelijkheden. Houdt er echter wel rekening mee dat vakantiehuizen met zwembaden zeer gewild zijn en om die reden ons aanbod met lastminute vakantiehuizen met een privézwembad beperkt is.

Bezoek ook onze website www.lastminutevakantiehuizen.com voor een zeer groot aanbod lastminute vakantiehuizen, met en zonder een privézwembad.

Grote vakantiehuizen met een privézwembad

Indien u een groot vakantiehuis of villa met een privézwembad zoekt, biedt deze website u veel gebruiksgemak.
U kunt namelijk eenvoudig zoeken naar de beschikbare grote vakantiehuizen met een privézwembad, in combinatie met het gewenste aantal personen waarmee u het grote vakantiehuis met zwembad wilt huren.

U kunt een groot vakantiehuis met zwembad huren voor 10, 12, 14 of 16 personen maar ook een 20-persoons, 30-persoons of 40-persoons en op deze website zelfs een groot vakantiehuis met privézwembad of een unieke groepsaccommodatie voor 50 personen en voor 60 personen huren!

Aangepaste vakantiehuizen met een privézwembad

Wilt u een aangepast vakantiehuis voor mindervaliden met een privézwembad huren?

Een vakantie met een privézwembad kan voor mindervaliden, rolstoelgebruikers, gehandicapten en iemand met een beperking een uitkomst zijn.
In het water beweeg je gemakkelijker en is het ook met een beperking meer genieten.
Binnen ons aanbod vakantiehuizen met zwembad is er ook een klein aanbod aangepaste vakantiehuizen met een privézwembad.
Vaak zijn dit soort vakantiehuizen drempelvrij, zijn het toilet, de badkamer en een slaapkamer voor mindervaliden aangepast en is de tuin ook met een rolstoel, scootmobiel en rollator goed bereikbaar.
Er zijn zelfs enkele aangepaste vakantiehuizen waar ook het zwembad is aangepast, maar die zijn helaas erg schaars in de landen waar wij vakantiehuizen met een zwembad aanbieden.

Vakantiehuizen met een privézwembad en uw huisdieren

We hebben in ons aanbod van meer dan 10.000 vakantiehuizen met een privézwembad ook een zeer groot aantal accommodaties waar huisdieren zijn toegestaan.
Per vakantiehuis met een privézwembad is aangegeven of er huisdieren zijn toegestaan, hoeveel en of er extra kosten worden berekend voor het meenemen van een huisdier.

Vakantiehuis met een gemeenschappelijk zwembad of een privézwembad

Op deze website vindt u een groot aanbod villa´s en vakantiehuizen met een privézwembad.
Deze vakantiehuizen met een privézwembad liggen meestal in de wat hogere prijsklasse en zijn vaak luxe.
Is uw budget beperkt of vindt u het juist gezellig om een vakantiehuis met een gemeenschappelijk zwembad te huren, ga dan naar onze website www.vakantiewoning-zoeken.nl

Op genoemde website vindt u een zeer groot aanbod vakantiehuizen met een gemeenschappelijk zwembad en met een privézwembad.
U vindt er ook relatief goedkope vakantiehuizen met een zwembad.

Gratis internet bij een aantal vakantiehuizen met een privézwembad

Bij een beperkt aantal van onze vakantiehuizen met een privézwembad kunt u gratis gebruik maken van internet, meestal WI-FI. 

Heerlijke vakantiehuizen en groepsaccommodaties