Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantiehuizen met een privézwembad

Op zoek naar een vakantiehuis met een privézwembad?

Op deze gespecialiseerde website vindt u ruim 5.000 villa's en vakantiehuizen met een privézwembad.
U vindt hier geen vakantiehuizen of villa's met een gemeenschappelijk zwembad, dat maakt het zoeken een stuk eenvoudiger.

Het betreft hier leuke en ook luxe huisjes voor 2 personen met ook een sauna en een stoomdouche, voor 3 personen en voor 4 personen, villa's, appartementen, groepsaccommodaties en vakantiehuizen met een privézwembad voor 6 personen, voor 8 tot 10 personen, voor 12 tot 15 personen, voor 18 tot 20 personen, voor 22 tot 24 personen, voor 26 tot 30 personen, voor 32 tot 34 personen, voor 36 tot 40 pesonen, voor 42 tot 48 personen, voor 50 personen en ook voor 60 personen, niet alleen met een overdekt privézwembad en een sauna maar met een privé zwemvijver, 20 slaapkamers en 20 badkamers.

Allemaal gelegen op mooie en bijzondere plekken zoals bovenop een berg, op een mooi vakantieparkaan zee, aan de kust, aan het strand, vlak bij het bos of in een prachtig privé natuurgebied voor 6 personen en voor 4 personen.

In bijna heel Europa, Nederland, België, de Ardennen, Duitsland, Italië, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Tsjechië, Hongarije, Polen, alsmede op Curaçao.

U kunt al deze vakantiehuizen met een privézwembad online boeken.
Ook de hondvriendelijke vakantiehuizen met een privézwembad waar 1 hond mee mag komen of waar 2 honden3 honden, 4 honden en ook soms 5 honden zijn toegestaan zijn en de drempelvrije rolstoeltoegankelijke vakantiehuizen met een privézwembad, die zijn aangepast voor gehandicapten en mindervaliden en vaak over een rolstoeltoegankelijke douche met een douchezitje en een toilet met beugels beschikken, bijvoorbeeld voor 15 personen of 22 personen in Manhay/Belgische Ardennen, in Saint-Ambroix met 8 personen of met 12 personen en in de Provence voor 4 personen.

Een vakantie in een luxe vakantiehuis of villa met een privézwembad is meestal niet goedkoop, vooral als er in de accommodatie nog meer luxe wellness faciliteiten, zoals een privésauna, hottub en jacuzzi, beschikbaar zijn.
Op steeds meer mooi gelegen vakantieparken kunt u echter ook een vakantiehuis, chalet, groepsaccommodatie of een villa met een privézwembad huren en een luxe accommodatie op een vakantiepark zijn meestal iets goedkoper dan bij de particuliere huiseigenaren het geval is.
Niet alleen in Nederland, maar ook in Frankrijk voor 6 personen en voor 8 personen.

Maar wanneer u de kans krijgt om een luxe vakantiehuis met een privézwembad in een lastminute periode te huren, kunnen de totale huurkosten wellicht ook een stuk lager uitvallen.

Vakantiehuizen met een privézwembad in Spanje

Spanje is het vakantieland om van een zonvakantie te genieten in een huisje, villa of vakantiehuis met een privézwembad.
En het is er in de zomer en in de winter heerlijk. Wij hebben ruim 1.000 vakantiehuizen en villa's met een privézwembad in Spanje.
Indien u een vakantiehuis in Spanje met een privézwembad wilt boeken, kunt u selecteren op bijvoorbeeld de Canarische Eilanden, de Costa's, Andalusië en Andorra.
U kunt echter ook een vakantiehuis met een privézwembad zoeken en boeken in grote steden zoals Barcelona en Valencia.

Vakantiehuizen met een privézwembad in Italië

Ook Italië is een geweldig land om met zijn tweeën, uw gezin, met vrienden of met de hele familie van een strandvakantie of een culturele vakantie te genieten.
Wat is er mooier dan een vakantie in Italië houden in een vakantiehuis of villa met een eigen privézwembad. Deze droom kan in vervulling gaan.

Wij hebben meer dan 800 luxe huisjes, villa's en vakantiehuizen in Italië met een privézwembad.
En het ene vakantiehuis is nog mooier dan het andere.
Indien u overweegt een vakantiehuis met een privézwembad in Italië te boeken, kunt u een keuze maken uit geweldige vakantiehuizen en villa's.
Wat dacht u van een vakantiehuis met een privézwembad in Calabrië, Piemonte, Apulië of de Dolomieten?
Of een villa met een privézwembad in Toscane, Venetië of in de omgeving van de Italiaanse meren?
Trekt Sicilië of Elba u meer?
Waar en met wie u in Italië uw vakantie wilt doorbrengen, wij hebben in iedere regio en iedere interessante en mooie plaats fantastische vakantiehuizen en villa's met een privézwembad te huur.
In de bergen of de heuvels, in het centrum van een idyllisch Italiaans dorpje of aan zee.

Vakantiehuizen en villa's met een privézwembad in Frankrijk

Frankrijk is nog steeds vakantieland nummer één voor veel Nederlanders, Belgen en Duitsers.
De belangstelling om een vakantiehuis met een privézwembad in Frankrijk te huren, neemt alleen nog maar toe.
Wij hebben een zeer gevarieerd aanbod vakantiehuizen met een privézwembad in Frankrijk.
U kunt bij ons bijvoorbeeld een luxe vakantiehuis met een privézwembad boeken in de Ardennen, Auvergne, Bourgogne, Bretagne, de Dordogne, Gironde, Jura, Loire, de Provence, de Ardèche en de Vogezen.
Maar ook als u eens een vakantie zou willen doorbrengen op Corsica hebben wij een ruim aanbod villa's met een privézwembad.

Grote vakantiehuizen met een privézwembad Frankrijk

Bent u op zoek naar een groot vakantiehuis voor een grote groep in Frankrijk met een privézwembad?
Wij hebben diverse unieke grote vakantiehuizen met een privézwembad in Frankrijk.
Zo hebben we in Lanquedoc een groot vakantiehuis voor 36 personen met een privézwembad te huur en in de Bourgogne een fantastisch kasteel met een privézwembad voor 32 personen te huur.
​Beide luxe groepsverblijven zijn ook zeer geschikt voor het vieren van een familiefeest, vriendenfeest of als verblijfslocatie voor een romantisch huwelijk.

Het aanbod van ruim 10.000 unieke groepsaccommodaties, vindt u op onze website www.unieke-groepsaccomodaties.nl

Vakantiehuizen met een privézwembad in Griekenland

Hoewel Griekenland de laatste maanden regelmatig negatief in het nieuws is gekomen, is en blijft Griekenland natuurlijk een geweldig vakantieland.
Een heerlijke temperatuur, prachtige stranden en bergen, leuke dorpjes en een overweldigende natuur maken Griekenland tot het favoriete vakantieland voor velen.
Indien u een luxe vakantiehuis of villa met een privézwembad zou willen boeken, bieden wij u in Griekenland volop betaalbare mogelijkheden.
Wij hebben meer dan 200 vakantiehuizen en villa's met een privézwembad in Griekenland te huur voor 2 tot en met 12 personen.

U kunt bij ons een luxe vakantiehuis met een privézwembad in Griekenland huren in onder meer op Rhodos, Kreta, Lefkas, Corfu en Samos.
En wilt u een villa met een privézwembad in Griekenland huren?
U huurt al een 8-persoons villa met een privézwembad in Griekenland vanaf 600 euro per week.

Kroatië, geweldig vakantieland in opkomst

Wie aan een vakantie in een villa of vakantiehuis met een privézwembad denkt, denkt waarschijnlijk niet zo snel aan Kroatië.
Toch is Kroatië een prachtig vakantieland met mooie eilanden, bergen, stranden en steden.
Omdat ook het klimaat in Kroatië zeer prettig is, de bevolking vriendelijk en de prijzen relatief laag, is Kroatië een vakantieland dat er mag zijn.
Lees hier meer over wat Kroatië u als vakantieland te bieden heeft.

Wij hebben een aanbod van ruim 200 appartementen, huisjes, vakantiehuizen en villa's met een privézwembad in Kroatië.
Zo kunt u bij ons een mooi en betaalbaar vakantiehuis met een privézwembad huren in bijvoorbeeld Dalmatië, Istrië, Kvarner en Zadar.
Vakantiehuizen in Kroatié met zwembad zijn relatief goedkoop.
Zo huurt u al een prachtig vakantiehuis met een privézwembad voor 2,3 of 4 personen in Istrië vanaf 400 euro per week en een luxe villa in Kroatië voor 8 personen met een privézwembad vanaf 700 euro per week.
Kroatië een prachtig vakantieland om van te houden!

Villa met een privézwembad in Hongarije huren?

Ook Hongarije is als vakantieland steeds meer in opkomst.
De prachtige oude steden waaronder de hoofdstad Boedapest, de Grote Hongaarse Laagvlakte, de bergen in het Noorden, de Donau, het Balatonmeer, het zijn allemaal redenen om een vakantie in Hongarije te houden.

We hebben ongeveer 200 vakantiehuizen en villa's in Hongarije met een zwembad te huur waarvan ongeveer 50 accommodaties met een privézwembad.
Daartussen bevinden zich ook 10-persoons en 12-persoons vakantiehuizen met een privézwembad.