Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Luxe vakantiehuis in Portugal met een privézwembad

Vakantiehuizen in Portugal met een privézwembad.

Wilt u een vakantiehuis in Portugal met een privézwembad huren?

U kunt in Portugal een vakantiehuis of een villa met een privézwembad huren voor 2 personen, voor 3 personen, voor 4 personen, voor 5 tot 6 personen en voor 8 of 10 personen maar ook grote groepsaccommodaties met een privézwembad voor 12 of 13 personen en voor 14 personen.
Er zijn in Portugal ook nog grotere vakantiehuizen met een privézwembad te huur.
Op deze website is het grootste vakantiehuis met een privézwembad in Portugal een villa die geschikt is voor 17 personen.

Op deze website vindt u 200 luxe vakantiehuizen in Portugal met een privézwembad. 
Van deze 200 luxe vakantiehuizen in Portugal met een privézwembad, liggen er ruim 100 in de Algarve, het populairste vakantiegebied van Portugal.

Onze overige vakantiehuizen, villa's, huisjes, finca's en groepsaccommodaties vindt u vooral in Alentejo, Centraal Portugaal, Lissabon, Costa Verde, Porto en Noord.

Bij een groot aantal van onze luxe vakantiehuisjes, grote vakantiehuizen, finca's en villa's is het toegestaan om honden mee te nemen.
U mag meestal met 1 hond in de accommodatie verblijven, maar bij steeds meer vakantiehuizen in Portugal met een privézwembad zijn ook 2 honden toegestaan en wij kunnen altijd vooraf een aanvraag voor 3 honden voor u indienen.

Als de tuin of het terrein van de vakantievilla of het groepshuis omheind is, is de betreffende accommodatie bijzonder hondvriendelijk, omdat u uw hond dan los buiten kunt laten lopen.
Maar ook voor gezinnen en families met jonge kinderen is het een veilig idee dat de tuin of het terrein van het gehuurde vakantiehuis met een privézwembad geheel omheind of volledig afgezet is.
Dat maakt het zoeken naar een kindvriendelijk vakantiehuis met een privézwembad in Portugal een stuk gemakkelijker.

De vakantiehuizen, groepsaccommodaties, villa's en huisjes in Portugal liggen op prachtige en vaak bijzondere plekken, zoals op een landgoed tussen de heuvels en vlakbij een meer, nabij een mooie oude stad of juist in het toeristische centrum.
De luxe villa's, landhuizen, finca's, leuke huisjes en groepsaccommodaties met een privézwembad in Portugal die aan zee of aan de kust of het strand zijn gelegen, zullen uw vakantiegevoel alleen nog maar versterken!

Wanneer een luxe vakantiehuis of villa met een privézwembad in Portugal bij nader inzien te prijzig uitvalt, kunt u er ook voor kiezen om een vakantiehuis of villa in Portugal op een vakantiepark met een gedeeld zwembad te huren.
Ook in Portugal zijn leuke en mooie vakantieparken, waar u een luxe vakantiehuis of een villa met een prachtig gemeenschappelijk zwembad kunt huren. 
Zo combineert u de luxe van een vakantiehuis of een villa in Portugal, met de bijzondere extra faciliteiten van een vakantiepark en bent u al met al vaak toch goedkoper uit.
Bijkomend voordeel is dat u op een vakantiepark misschien het gedeelde zwembad toch
regelmatig voor alleengebruik hebt wanneer alle andere gasten op dat moment elders zijn.

U beschikt in onze luxe vakantiehuizen en villa's soms niet alleen over een privézwembad, maar ook over veel slaapkamers met een eigen badkamer, een wasmachine, een wasdroger, airconditioning, een barbecue, een speelkamer met o.a. een tafeltennistafel, tafelvoetbalspel en een biljart/snooker.

U huurt een vakantiehuis met privézwembad in Portugal online. 
​Ook indien u op zoekt bent naar een vakantiehuis of villa met privé zwembad in de Algarve.

Voor een goedkope villa met privézwembad kunt u bij onze lastminute aanbiedingen kijken.