Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantiehuis of villa voor 12 personen huren met privézwembad

Vakantiehuis 12 personen met privé zwembad huren

Vakantiehuizen 12 personen met privé zwembad.

Op zoek naar een 12-persoons vakantiehuis met privézwembad in bijvoorbeeld Nederland, België (Ardennen), Italië, Frankrijk, Griekenland, op Curaçao of in Spanje?

Wij hebben een aanbod van meer dan 10.000 vakantiehuizen en vakantie villa's met een privézwembad waaronder vakantiehuizen in België, Duitsland, Spanje, Oostenrijk, Italië en Frankrijk.
Maar ook in bijvoorbeeld Tsjechië, Hongarije, Polen en Kroatië en op Curaçao vindt u mooie vakantiehuizen met een privézwembad. 

U kunt bij ons een luxe vakantiehuis voor 12 personen met een privézwembad huren of zeer luxe villa's met een privézwembad, sauna, tennisbaan, een bubbelbad of jacuzzi en een eigen bar.

Ideaal voor bijvoorbeeld een vriendenweekend of vakantie met familie, als trouwlocatie met aansluitend de receptie, voor het vieren van een huwelijk of trouwfeest, jubileum, bedrijfsfeest, personeelsfeest of als vergaderlocatie met overnachtingen.
Hierbij hebt u verder de keuze uit het huren van een vakantiehuis voor 12 personen met een buitenzwembad of een luxe vakantiehuis of landhuis met een verwarmd binnenzwembad.

Ook 12-persoons vakantiehuizen, groepsaccommodaties en villa's met een privézwembad die aan zee, dicht bij het strand, aan de kust of aan een rivier of een meer zijn gelegen zijn beschikbaar.

U zoekt en boekt een 12-persoons vakantiehuis met privé zwembad online.

Gaan er ook honden of andere huisdieren mee?

Dan vindt u bij ons een mooie hondvriendelijke en huisdiervriendelijke vakantiewoning met een  privézwembad waar 1 hond mee mag komen en waar 2 honden, 3 honden, 4 honden, 5 honden en op aanvraag soms zelfs nog meer honden zijn toegestaan.
De rolstoelvriendelijke vakantiehuizen vindt u op onze website met aangepaste vakantiehuizen.

In de drempelvrije 12-persoons vakantiehuizen met een rolstoeltoegankelijke douche met een douchestoeltje en een toilet met wandbeugels kunnen mindervaliden, gehandicapten, invaliden, ouderen die slecht ter been zijn en iemand met een lichamelijke beperking ook onbezorgd van de villa met een privézwembad genieten.

In een rolstoeltoegankelijke 12-persoons villa in Frankrijk is een inloopdouche aanwezig en is er voor rolstoelgebruikers een lift beschikbaar om vanaf de benedenverdieping op de eerste etage te komen.

Vakantiehuis of bungalow met zwembad op vakantiepark huren.

Wilt u een vakantiehuis, villa of bungalow voor 12 personen huren en valt een vakantiehuis of villa met privézwembad boven het budget?
Boek dan een 12-persoons vakantiehuis, bungalow of villa op een vakantiepark met gemeenschappelijk zwembad.
Zie onze website met 
vakantieparken voor het huren van een 12-persoons vakantiehuis, villa of bungalow op een vakantiepark met een gezamenlijk zwembad dat gedeeld moet worden met andere gasten.
Maar op enkele vakantieparken in Nederland en andere landen is het ook mogelijk om een luxe vakantiehuis met een privézwembad te huren!


Voor een goedkoop vakantiehuis met een privézwembad kunt u ook kijken bij onze lastminute aanbiedingen in Nederland, België (Ardennen), Duitsland, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Kroatië, Polen, Tsjechië en Italië.

Het huren van een luxe 12-persoons vakantiehuis of villa met een verwarmd binnen zwembad heeft het grote voordeel dat u het hele jaar door kunt kiezen voor een 12-persoons accommodatie met zwembad en altijd kunt genieten van het verwarmde binnen zwembad.
Een luxe 12-persoons vakantiehuis of villa met een binnenzwembad beschikt ook vaak over een sauna, zonnebank en jacuzzi.

Veel succes met het vinden van het leukste vakantiehuis voor 12 personen met een privézwembad.

Heerlijke vakantiehuizen en groepsaccommodaties