Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Luxe vakantievilla huren in Nederland, België, Frankrijk, Italië, Spanje

Luxe villa met privézwembad

Vakantievilla met een privé zwembad huren.

Op zoek naar een luxe vakantievilla met privé zwembad?

Bijvoorbeeld een luxe 2-persoons cottage, een 3-persoons appartement, een 4-persoons6-persoons, 8-persoons, 10-persoons, 11-persoons of een 12-persoons vakantievilla met een privé zwembad in Nederland, Italië, Portugal, Spanje, Hongarije, Oostenrijk, Duitsland, Kroatië, Tsjechië of Griekenland?

Of een luxe vakantievilla met privé zwembad voor 14 personen, 16 tot 20 personen, 24 tot 26 personen of voor 27 tot 30 personen en voor 32 personen in België (bijvoorbeeld de Ardennen), Italië en Frankrijk?

Onze allergrootste villa's en landhuizen waar u gebruik kunt maken van een privézwembad vindt u in de Belgische Ardennen.
U kunt kiezen uit een luxe accommodatie met een privézwembad en vaak ook met een eigen sauna en een bubbelbad voor 34 personen, voor 40 personen, voor 48 personen, voor 50 personen en voor 60 personen.
In een 60-persoons landhuis in Redu is geen privézwembad, maar wel een prachtige zwemvijver waarin u kunt zwemmen.

Op deze website vindt u een groot en uniek aanbod luxe vakantievilla's met privé zwembad.
Of u nu een 
luxe vakantievilla met privé zwembad in Nederland, Oostenrijk of Spanje zoekt voor 8 personen, 10, 12 of 14 personen of een 16-persoons, 18-persoons of 20-persoons vakantievilla met privé zwembad en sauna in België of Italië of een 26-persoons wintersportchalet met een wellnessruimte in Frankrijk, de kans is groot dat u deze luxe vakantievilla met zwembad op onze website vindt.

Binnen ons aanbod met vakantiehuizen en villa's met een privézwembad, vindt u vele accommodaties die aan zee, vlakbij de kust of in de buurt van het strand liggen.
Luxer kan uw vakantie niet zijn!


Iemand die een hond of meerdere honden heeft, zal deze tijdens de vakantie of het weekendje weg in een vakantievilla graag mee willen nemen.
Wij beschikken over een zeer groot aantal huisdiervriendelijke vakantievilla's en vakantiehuizen met een privézwembad.
Bij de meeste villa's met privézwembad is 1 hond welkom, maar bij veel landhuizen, groepsaccommodaties, appartementen, chalets en vakantiehuizen met een privézwembad mag u 2 honden of 3 honden meenemen.
In sommige hondvriendelijke locaties zijn zelfs 4 honden, 5 honden (ook in Italië) of op aanvraag 6 of nog meer honden toegestaan. 

Zoekt u een vakantiehuis, chalet, groepsaccommodatie of een villa met een privézwembad waar ook iemand met een lichamelijke beperking probleemloos kan verblijven?
Dan hebt u bij ons een grote keuze in aangepaste vakantiehuizen met een privézwembad in België, Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland en zelfs voor 6 personen in een mooie villa in Kroatië, waar in enkele vakantiehuizen in de keuken het aanrechtblad geschikt is voor rolstoelgebruikers, in de badkamer een inloopdouche en een toilet met wandbeugels en vaak ook een douchestoeltje aanwezig zijn of waar soms zelfs een hoog-laagbed beschikbaar is of een lift om de bovenverdieping van de villa met privézwembad te bereiken.

Luxe vakantievilla in Nederland met privé zwembad huren.

Ook op enkele van onze vakantieparken in Nederland, Oostenrijk en Frankrijk, kunt u een luxe vakantiehuis van 4 personen en van 6 personen, een villa voor 8 personen, een chalet voor 10 personen of een groepsaccommodatie voor 12 personen en voor 14 personen met een eigen privézwembad huren.
Soms is er zelfs ook nog een privé sauna of een Turks stoombad beschikbaar of het vakantiehuis ligt vlakbij het strand!

Overnachten in een echt kasteel met een privézwembad is een unieke ervaring!
Vooral in België/de Ardennen, Duitsland, Frankrijk en Italië vindt u schitterende sprookjesachtige en romantische kastelen waar u op een wel heel bijzondere wijze een verblijf met uw familie, vrienden, collega's, bruiloftsgasten, zakenrelaties, personeel of de groepsleden kunt doorbrengen!
Als er familieleden, vrienden, collega's, gasten, deelnemers of gezinsleden in een rolstoel zitten of slecht ter been zijn, kunt u binnen ons aanbod met aangepaste vakantiehuizen  een rolstoeltoegankelijke villa met privézwembad zoeken.
De vakantie of het weekendje weg zal dan ook voor mindervaliden, ouderen die geen trappen meer kunnen lopen en voor personen met een beperking of een handicap op een ontspannen manier kunnen verlopen.


Bent u op zoek naar een luxe vakantievilla in Nederland met privé zwembad? 

In Nederland zijn meer dan 100 luxe vakantievilla's te huur waarvan een aantal over een privézwembad beschikt en soms ook over een sauna, hottub, jacuzzi en andere wellness faciliteiten.
Ideaal voor een vakantie of weekendje weg met de hele familie, meerdere gezinnen, vriendengroepen, bedrijfsfeest, huwelijksfeest, als trouwlocatie met eventueel een receptie, luxe vergaderlocatie met overnachtingen, voor bezinning, meditatie, retraite, bewustwording, ontspanning, een yogaweekend of een paar dagen ertussenuit met collega's.
U kunt bijvoorbeeld in Nederland een luxe vakantievilla met privé zwembad huren voor 8, 10 of 12 personen, maar ook een 18-persoons, 20-persoons, 22-persoons of 30-persoons vakantievilla met privé zwembad huren.

Dit is de website met het grootste aanbod luxe vakantievilla's met privé zwembad in Nederland, België, Duitsland, Spanje, Italië, Frankrijk en vele andere landen in Europa en zelfs daarbuiten.
U zoekt en boekt uw luxe vakantievilla op www.vakantiehuizen-privé-zwembad.nl online.


Heerlijke vakantiehuizen en groepsaccommodaties