Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Groepsaccommodaties Ardennnen met privézwembad

Groepsaccommodaties Ardennen en grote vakantiehuizen met privézwembad

Op zoek naar een groepsaccommodatie of een groot vakantiehuis in de Ardennen met een privézwembad?

Op de website www.vakantiehuizen-prive-zwembad.nl staan meer dan 100 groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen in de Ardennen met een zwembad of een privé zwembad.
Ook kastelen, landhuizen en villa's in de Ardennen met een privé zwembad vindt u hier, soms zelfs met ook nog een sauna of andere wellness faciliteiten, zoals een bubbelbad, jacuzzi en een hottub.

Boek bijvoorbeeld een luxe groepsaccommodatie met een privézwembad in de Ardennen voor 6 of 7 personen, voor 8 personen, voor 9 en 10 personen, voor 12 tot 14 personen, voor 15 tot 18 personen, voor 20 en 21 personen, voor 22 tot 24 personen, voor 25 tot 30 personen, voor 36 tot 40 personen, voor 48 personen of een luxe kasteel met sauna, privézwembad, speeltuin en recreatieruimte in de Ardennen voor 30 personen of 40 personen.

Zelfs als uw gezelschap uit 50 personen of 60 personen bestaat, kunt u bij ons terecht voor een luxe groepsaccommodatie in de Ardennen met een privézwembad of een mooie zwemvijver.

Voor mindervaliden, gehandicapten, rolstoelgebruikers, invaliden en iemand met een lichamelijke beperking hebben wij in de Ardennen diverse mooie, luxe en gezellige aangepaste vakantiehuizen en rolstoelvriendelijke en rolstoeltoegankelijke groepsaccommodaties en villa's in ons aanbod, maar er is helaas niet altijd een privézwembad aanwezig.
Voor rolstoelgebruikers zijn er o.a. een aangepast aanrechtblad, een rolstoeltoegankelijke douche met beugels en een toilet met wandbeugels aanwezig.
In de rolstoelvriendelijke vakantiehuizen die wat uitgebreider zijn aangepast, zijn ook 2 verhoogde bedden en een douchestoeltje beschikbaar, zijn de deuropeningen extra breed en de keukenfaciliteiten op aangepaste hoogte gemaakt.

Maar wij beschikken ook over een zeer goed aangepast 8-persoons vakantiehuis waar een rolstoel en een rollator beschikbaar zijn en waar gebruik gemaakt kan worden van een hoog-laagbed met een bedpapegaai, verplaatsbare wandbeugels, een rolstoeltoegankelijke douche met een doucherolstoel, een toilet met beugels en afstandsbediening voor de lampen.

Onze meest luxe voor mindervaliden aangepaste villa is geschikt voor 22 personen en kan ook door een kleiner gezelschap van 15 personen gehuurd worden.

De grootste rolstoeltoegankelijke groepsaccommodatie met een aangepaste douche en een toilet met beugels die wij in de Ardennen kunnen bieden, is geschikt voor 30 personen en kan ook gehuurd worden voor een kleinere groep bestaande uit 26 personen.

Gaan er huisdieren mee?
Kijkt u dan op onze website met hondvriendelijke vakantiehuizen en groepsaccommodaties waar 1 hond is toegestaan en waar 2 honden, 3 honden, 4 honden, soms zelfs 5 honden of op aanvraag ook meer honden zijn toegestaan.

Voor een goedkope groepsaccommodatie in de Ardennen met een privézwembad kunt u bij onze lastminute aanbiedingen kijken.

De keuze in mooie groepsaccommodaties en vakantiehuizen met een zwembad of een privé zwembad in de Ardennen is groot.
Voor bijvoorbeeld een vakantie met het eigen gezin of de hele familie of een familieweekend, bedrijfsuitje, vriendinnenweekend of een vriendenweekend.

Er zijn in de Ardennen meer dan grote en unieke 100 unieke groepsaccommodaties te vinden met een eigen privézwembad.
Zoekt u zelf binnen ons aanbod groepsaccommodaties en vakantiehuizen in de Ardennen welke accommodatie met een privézwembad u het meeste tot de verbeelding spreekt.

Welke groepsaccommodatie of groot vakantiehuis u in de Ardennen ook zoekt met een privé zwembad, u vindt deze op de website groepsaccommodaties Ardennen.
U boekt uw vakantiehuis of groepsaccommodatie met een privézwembad in de Ardennen online.