Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

10-persoons vakantiehuizen en villa's met een privézwembad

Op zoek naar een vakantiehuis, groepsaccommodatie, bungalow, chalet, vakantieboerderij, groepshuis of villa met een privézwembad voor 10 of 11 personen?

Hier vindt u een groot aanbod 10-persoons vakantiehuizen met een privézwembad!
Op de website vakantiehuizen-privézwembad.nl van A Vakanties, vindt u een uniek aanbod van maar liefst 5.000 vakantiehuizen, landhuizen, villa's en appartementen met een privézwembad voor 10 personen.

De website vakantiehuizen-privézwembad.nl is één van de 20 websites van A Vakanties.
A Vakanties is gespecialiseerd in lastminute vakantiehuisjes, bungalows, groepsaccommodaties, familievilla's en chalets voor een vakantie met uw gezin of de hele familie en een weekendje weg met vrienden of collega's.

Maar ook voor zakelijke verblijven en als vergaderlocatie, zoals meerdaagse vergaderingen met overnachting, meetings, seminar, workshops, trainingen, lezingen en presentaties vindt u vele geschikte locaties voor 10-personen, waar u tijdens uw verblijf gebruik kunt maken van een privézwembad.
Vaak is er ook een privé sauna aanwezig in de 10-persoons locatie, soms in combinatie met andere wellness faciliteiten zoals een hottub, dompelbad en jacuzzi of bubbelbad.


Op onze website met aangepaste vakantiewoningen voor mindervaliden, gehandicapten en rolstoelgebruikers, zijn vooral in Nederland, Duitsland en België mooie en drempelvrije rolstoeltoegankelijke vakantiehuizen en groepsaccommodaties met een privézwembad voor 10 personen beschikbaar.
Maar ook in Italië, Spanje en Frankrijk vindt u aangepaste vakantiehuizen en villa's met een privézwembad.
Deze rolstoelvriendelijke locaties zijn met een rolstoeltoegankelijke douche en een toilet met wandbeugels of met een lift geschikt gemaakt voor iemand die invalide is of een lichamelijke beperking heeft en voor ouderen die slecht ter been zijn, geen trappen meer kunnen lopen of gebruik van een rollator maken.

Veel bungalows, vakantiehuizen, groepsaccommodaties, villa's en chalets voor 10 personen met een privézwembad zijn aan zee of aan de kust, aan het strand, aan een meer, op een eiland in de Adriatische Zee of aan een rivier gelegen.
Het aanbod van vakantiehuizen en accommodaties voor 10 personen die aan het water zijn gelegen is het grootst in Nederland, België, Frankrijk, Italië, Hongarije, Oostenrijk, Denemarken, Zweden en Zwitserland.

Het grootste aanbod van 10-persoons vakantiehuizen, groepsaccommodaties, chalets, vakantieboerderijen, landhuizen en villa's met een privézwembad vindt u waarschijnlijk in 
de Ardennen.
De meeste locaties in de Ardennen voor 10 personen en met een privézwembad zijn prachtig gelegen in een rustige omgeving met veel mogelijkheden om te wandelen, fietsen, kajakken, kanoën, abseilen, raften, grotten bezichtigen en het bezoeken van leuke, interessante en vooral gezellige oude steden, zoals Malmedy, Bastogne en Durbuy.
Maar ook in een luxe chalet in Oostenrijk met een verwarmd privézwembad en een sauna kunt u met 10 personen een fijne wintersportvakantie of een actieve zomervakantie met de familie of vriendengroep beleven.

Een groot gedeelte van de 10-persoonshuizen met privézwembad is zeer hondvriendelijk!
Voor een weekend of paar dagen weg of voor een
 vakantie met huisdieren kunt u terecht in één van de huisdiervriendelijke vakantiehuizen, chalets en groepsaccommodaties waar 1 hond, 2 honden, 3 honden, 4 honden, 5 honden en op aanvraag ook zelfs 6 en 7 of nog meer honden zijn toegestaan.

Op 
www.alle-honden-welkom.nl​ vindt u nog meer leuke informatie over het huren van een vakantiehuis, vakantieboerderij, chalet of villa voor 10 personen, eventueel met een privézwembad.
Veel van de huisdiervriendelijke locaties met een privézwembad kunnen regelmatig als leuke lastminute aanbieding gehuurd worden.
Zo wordt uw vakantie, weekendje of paar dagen lekker weg in een 10-persoons vakantiehuis met privézwembad heel voordelig!

Ook biedt A Vakanties via haar website Top Vakantieparken enkele luxe vakantiehuizen en villa's met een privé zwembad op Top Vakantieparken aan.

Verder zijn de huizen voor 10-personen met een privézwembad heel geschikt voor het geven van een receptie, bescheiden huwelijksfeest, als officiële trouwlocatie, viering van een jubileum of verjaardag, een verblijf tijdens een tournee, optreden, festival, concours, wedstrijd, evenement, als repetitieruimte met overnachtingen voor een koor, dansgroep, muziekvereniging, toneelvereniging en orkest, het organiseren van activiteiten op het gebied van yoga, meditatie, retraite, bezinning, zelfbewustwording of healing en als verblijf tijdens sportactiviteiten voor voetbalteams, volleybalteams en hockeyspelers.


Vooral de grotere groepshuizen en villa's beschikken over een vergaderzaal met een beamer, flip-over, overheadprojector en geluidsinstallatie.
​Ook catering en maaltijdverzorging is vaak in overleg met de huiseigenaar of beheerder van de 10-persoons locatie mogelijk.

In Nederland is ons aanbod met 10-persoons vakantiehuizen met een privézwembad groot en dan vooral in de populaire provincies Zeeland of aan de Zeeuwse kust, Friesland en de Waddeneilanden, Gelderland met de Veluwe en de Betuwe, Noord-Brabant met de mooie heidevelden en bossen, Overijssel met de prachtige natuurgebieden en Giethoorn, de kust en het strand van Noord-Holland en Zuid-Holland of het lieflijke en heuvelachtige Limburg.
Al deze huizen kunt u via één van de websites van A Vakanties online zoeken en boeken.

Voor vakantiehuizen, bungalows en chalets die uitsluitend in Nederland zijn gelegen en die u direct bij de betreffende eigenaar kunt boeken en reserveren, kunt u terecht op 
www.nederland-vakantie.nu​

Gaat u toch liever de grens over en naar het buitenland voor uw vakantie, weekendje of een paar dagen ertussenuit, het geven van een bruiloftsfeest, de vergaderingen of de bijeenkomsten?
U vindt bij ons voor 10 personen ook vele en voordelige leuke vakantiehuisjes, mooie landhuizen, grote unieke groepsaccommodaties, robuuste vakantieboerderijen en luxe kastelen met een privézwembad in o.a. België, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Portugal, Hongarije, Kroatië, Tsjechië, Denemarken en Italië.
Huur bijvoorbeeld een luxe kasteel in de Ardennen, met een o.a. een sauna, thermen, hottubs, een feestzaal, vergadermogelijkheden en andere faciliteiten.

Voor het grootste aanbod vakantiehuizen, landhuizen, kastelen, groepsaccommodaties, bungalows, chalets en villa's met privézwembad waaronder 10-persoons accommodaties zoekt en boekt u op www.vakantiehuizen-prive-zwembad.nl
Heerlijke vakantiehuizen en groepsaccommodaties