Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Huren met zekerheid

Indien u een via deze website een vakantiehuis met zwembad huurt, dan wilt u natuurlijk wel zeker zijn dat u dit prachtig gelegen vakantiehuis met zwembad huurt bij een betrouwbare reisorganisatie.
Wij kunnen u gerust stellen. Indien u via deze website een vakantiehuisje met zwembad huurt, dan huurt u deze rechtstreeks bij een betrouwbare aanbieder.
​Zo huurt u een vakantiehuis met zwembad niet alleen voordelig maar ook met maximale zekerheid.

ANVR

Indien u een vakantiewoning met zwembad huurt via deze website en de betreffende aanbieder is aangesloten bij de ANVR dan huurt u deze unieke vakantiewoning met zwembad met de volgende zekerheden:

Aanbieders die bij de ANVR zijn aangesloten, bieden u als consument zekerheid, garantie en kwaliteit met onder andere de ANVR reis- en boekingsvoorwaarden en Stichting Garantiefonds Reisgelden.
Op de website www.anvr.travel vindt u alle informatie over de ANVR, de zekerheden en de bij de ANVR aangesloten reisorganisaties.
 

SGR

De Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) kent een garantieregeling indien u een vakantiehuisje met zwembad gehuurd hebt en de reisorganisatie waar u de vakantiewoning gehuurd hebt in financiële problemen zou komen of zelfs failliet zou gaan.
De SGR vergoedt u dan de vooruitbetaalde huursom. Ook andere betaalde zaken die direct met de gehuurde last minute vakantiewoning met zwembad van doen hebben, worden mogelijk vergoed.
Op de website www.sgr.nl kunt u alles lezen over de Stichting Garantiefonds Reisgelden, de garantieregeling en andere relevante informatie.

Huurt u via deze website een vakantiehuisje met zwembad of andere accommodatie bij een aanbieder die bij de SGR is aangesloten, dan geldt vanzelfsprekend de garantieregeling van de SGR.
​U huurt uw vakantiewoning met zwembad dan met maximale zekerheid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden

Thuiswinkel.org

Een aantal aanbieders waar wij accommodaties voor verhuren is aangesloten bij www.thuiswinkel.org

Indien u via deze website een vakantiewoning met zwembad of aan de kust huurt via een aanbieder die is aangesloten bij thuiswinkel.org dan weet u zeker dat er sprake is van goede algemene voorwaarden, veilig betalen, veiligheid en privacy en onafhankelijke klachtenbemiddeling.
Huurt u een vakantiewoning met zwembad via deze website dan hebt u te maken met een aanbieder die is aangesloten bij thuiswinkel.org.
U huurt uw vakantiehuisje met zwembad dan bij een aanbieder met goede algemene voorwaarden en een onafhankelijke klachtenbemiddeling.

Samenvattend

Als u een aantrekkelijke vakantiewoning met zwembad via deze website boekt, boekt u met maximale zekerheid.
Alle organisaties met aanbod vakantiehuizen met zwembad op deze website zijn aangesloten bij één of meerdere belangenorganisaties voor consumenten.
​U huurt uw vakantiehuis met zwembad via deze website niet alleen snel en voordelig maar ook veilig en vertrouwd.
Wij wensen u een voordelige en prettige vakantie met zwembad!

Geen geschikte vakantiewoning met zwembad gevonden?

Hebt u geen geschikte vakantiewoning met zwembad op deze website gevonden?
Ga dan naar onze website www.vakantiewoning-zoeken.nl voor een nog groter aanbod vakantiehuizen met maximale zekerheid.