Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Villa in Portugal met privézwembad huren voor 2-20 personen

Villa met privézwembad in Portugal

Wij beschikken over ongeveer 500 villa's, huisjes, vakantiebungalows, landhuizen, groepsaccommodaties en vakantiehuizen met een privézwembad in Portugal, die geschikt zijn voor 2 tot 4 personen, voor 5 tot 10 personen en van 10 tot 20 personen.
De meeste van deze vakantiehuizen zijn vrijstaand en vaak landelijk en mooi gelegen in o.a. de Algarve, de Taagvallei en de regio Lissabon.

 Luxe villa aan zee met privé zwembad in Portugal.

Indien u een leuk huisje met privézwembad in Portugal wilt huren dat geschikt is voor bijvoorbeeld 2 of 4 personen of een luxe villa voor 6, 8, 10, 15 of 20 personen hebt u de juiste website gevonden.

Op de website vakantiehuizen met privézwembad van A Vakanties vindt u meer dan 10.000 villa's, vakantiehuizen, bungalows en appartementen met een privézwembad, waarvan ongeveer 500 prachtige en luxe villa's, appartementen en vakantiehuizen in Portugal zijn gelegen.
Daar vindt u altijd wel uw leuke lieflijke huisje of appartement met privé zwembad voor 2 personen tussen.
Of een groter gezellig en mooi vakantiehuis of bungalow met privézwembad voor een vakantie met uw gezin, voor bijvoorbeeld 4-8 personen.
Ook voor grotere groepen hebben wij vele mogelijkheden, zodat u bij ons ook terecht kunt voor een vakantie met de hele familie, uw vriendengroep, het hele bedrijf of met een groep collega's.
U hebt dan een ruime keuze uit landhuizen, accommodaties en villa's met privézwembad voor 10, 12, 14 of 20 personen.
Bij veel luxe accommodaties die over een privézwembad beschikken, zijn nog meer faciliteiten aanwezig, zoals bijvoorbeeld een privé sauna, een jacuzzi, wasmachine, vaatwasser en internet/Wi-Fi.

Het landschap van Portugal is zeer gevarieerd.
U treft in het noorden van Portugal groene heuvels, terwijl het zuiden erg droog is.
In de Taagvallei en langs de kust bevinden zich langgerekte vlakten met duinen, afgewisseld met landelijke gebieden met maisvelden, rijstvelden en weilanden en delen die juist erg bergachtig zijn.

Het zal u niet verbazen dat het grootste aanbod met luxe villa's met privézwembad in Portugal in de Algarve ligt.
De Algarve is het meest geschikte gebied om te genieten van de zee, zon, strand en overweldigende natuur.
Maar ook in de wintermaanden is het in de Algarve heerlijk vertoeven.
Onder ons aanbod met luxe villa's in Portugal, Algarve, vindt u ook een uniek aanbod villa's met uitzicht op zee en in de nabijheid van de boulevards en stranden. 
​Als uw gehuurde villa, huisje, bungalow, groepshuis of appartement met privézwembad ook vlakbij het strand, aan de kust of aan zee ligt, zult u beslist een nog groter vakantiegevoel ervaren!

Een groot deel van de huisjes, vakantiehuizen, villa's en bungalows met privézwembad in Portugal is aangepast voor mindervaliden, ouderen met een lichamelijke beperking, rolstoelgebruikers of gehandicapten. 
De speciale voorzieningen en aanpassingen in de rolstoeltoegankelijke locaties kunnen onderling erg verschillen.
Soms is het vakantiehuis of de villa alleen drempelvrij, maar zijn er tenminste wel een slaapkamer, douche en toilet op de benedenverdieping aanwezig.
Maar er zijn ook rolstoelvriendelijke vakantiehuizen, waar beugels in de aangepaste badkamer en in de w.c. zijn.

​In de meeste villa's en grote vakantiehuizen met privézwembad in Portugal zijn geen huisdieren en dus ook geen honden toegestaan.
Er zijn echter wel hondvriendelijke locaties met privézwembad waar 1 of 2 honden mee mogen komen.

​Een villa, huisje, appartement of bungalow met privézwembad in Portugal kan goedkoper uitvallen als u een aanbieding of een lastminute periode boekt.

​Bezoek nu de website vakantiehuizen-prive-zwembad van A Vakanties, ontdek hoe mooi Portugal is en hoe uniek de luxe villa's met privé zwembad in Portugal zijn.