Grootste aanbod vakantiehuizen en villa's met privé zwembad
Boek uw vakantiehuis of villa met privé zwembad online!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
Ster Voeg deze website toe
aan uw favorietenDeze website wordt duurzaam gehost

Vakantiehuis met privé zwembad huren

Vakantiehuis privé zwembad.

Een vakantiehuis met privé zwembad huren? Bijvoorbeeld een vakantiehuis privé zwembad in Spanje, Portugal, Frankrijk of Italië?

Op de website vakantiehuizen prive zwembad.nl van A Vakanties vindt u maar liefst 20.000 vakantiehuizen met privé zwembad. Of u nu een vakantiehuis met privé zwembad wilt huren in Nederland, België, Kroatië, Spanje, Italië of Portugal, u vindt uw luxe vakantiehuis met wifi en privé zwembad op deze website.

Het is ook mogelijk een vakantiehuis met privé zwembad en sauna of andere wellness te huren.

U huurt ieder vakantiehuis met privé zwembad online. 

Vakantiehuis met privé zwembad huren:  www.vakantiehuizen-prive-zwembad.nl

Hoe werkt het huren van een vakantiehuis met privé zwembad?

Indien u een vakantiehuis met privé zwembad wilt huren, zoekt u binnen ons aanbod vakantiehuizen met privé zwembad naar het meest geschikte vakantiehuis en boekt dat online. U krijgt van ons en van de verhuurorganisatie (bijvoorbeeld Topic Travel, Interhome of Belvilla)per e-mail een huurovereenkomst voor het huren van het vakantiehuis met privé zwembad toegestuurd en u dient een aanbetaling te doen.

Afhankelijk van de verhuurorganisatie van het vakantiehuis met privé zwembad dient u 30 à 40 % van de huursom als aanbetaling te voldoen.

Het restant van de huursom dient meestal uiterlijk 6 weken voor vertrek te zijn voldaan.

U krijgt na de volledige betaling van het gehuurde vakantiehuis met privé zwembad de adresgegevens en routebeschrijving.

De sleutel van het gehuurde vakantiehuis met privé zwembad krijgt u bij aankomst. Meestal verstrekt de eigenaar van het vakantiehuis met privé zwembad u de sleutel, soms is er een vervanger of beheerder ter plaatse die één en ander namens de huiseigenaar met u regelt.

Annuleringsverzekering afsluiten aan te raden.

 

Indien u een luxe vakantiehuis met privé zwembad huurt, raden wij u dan ook altijd aan een kortlopende annuleringsverzekering af te sluiten.

Last minute vakantiehuis met privé zwembad huren?

Indien u een last minute vakantiehuis met privé zwembad wilt huren via één van onze websites, kunt u dat tot 1 dag voor vertrek nog online doen.