Grootste aanbod vakantiehuizen en villa's met privé zwembad
Boek uw vakantiehuis of villa met privé zwembad online!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
Ster Voeg deze website toe
aan uw favorietenDeze website wordt duurzaam gehost

Nieuws

Luxe vakantiehuizen met privé zwembad

Ons aanbod luxe vakantiehuizen met privé zwembad is bijna verdubbeld. Dit komt met name omdat het complete aanbod van Villa XL aan ons aanbod is toegevoegd. Of u nu een luxe vakantiehuis met privé zwembad in Spanje, Italië of Griekenland wilt huren, of op zoek bent naar een luxe villa met privé zwembad in Portugal, Turkije of Kroatië, u vindt deze hier. Ook voor een vakantiehuis met privé zwembad in het kader van een vakantie met hond of ander huisdier.

In een groot aantal vakantiehuizen met privé zwembad zijn honden namelijk toegestaan. Ook voor een vakantie met 2 of 3 honden.

U zoekt en boekt uw luxe vakantiehuis met privé zwembad via deze website online. Desgevraagd zijn wij u ook graag van dienst bij het zoeken van uw ideale vakantiehuis met eigen zwembad. Mail voor assistentie naar info@a-vakanties.nl

Geplaatst op 28-12-2015 08:25

Last minute bungalow voor meivakantie

Bent u op zoek naar een last minute bungalow voor de meivakantie??  Bijvoorbeeld een 4-persoons of 6-persoons last minute bungalow in Zeeland of in Drenthe? Ons aanbod last minute bungalows voor de meivakantie is nu groter dan ooit. Ook als u een last minute bungalow op een vakantiepark met subtropisch zwembad wilt huren. Voor een last minute bungalow in Nederland hebben wij verschillende websites waar u deze kunht boeken.,

Ook als u een last minute bungalow met prrivé zwembad voor de meivakantie zoekt.

Website: www.a-vakanties.nl

Geplaatst op 18-04-2015 09:49

aanbod vakantiehuizen prive zwembad uitgebreid

Bent u op zoek naar een betaalbaar vakantiehuis met privé zwembad?  Bijvoorbeeld een luxe vakantiehuis met privé zwembad aan de Italiaanse, Franse of Nederlandse kust?" Ons aanbod vakantiehuizen met privé zwembad is weer uitgebreid. We hebben nu een nog groter aanbod vakantiehuizen en luxe villa's in onder andere Spanje, Italië, Frankrijk, Griekenland, Portugal en Kroatië.

Maar ons aanbod vakantiehuizen met privé zwembad in Nederland is nu ook uitgebreid. Met name ons aanbod vakantiehuizen aan de Nederlandse kust met privé zwembad is nu groter dan ooit.  Huur bijvoorbeeld een vakantiehuis met privé zwembad op Texel, Ameland, Noord Holland of Zeeland en ontdek dat het huren van een huisje met privé zwembad in Nederland ook tot de mogelijkheden behoort.

 

Geplaatst op 18-04-2015 09:45

Vakantiehuis met privé zwembad Spanje

Goed nieuws voor mensen die een vakantie naar Spanje willen boeken en op zoek zijn naar een luxe vakantiehuis met privé zwembad in Spanje.

Ons aanbod vakantiehuizen met privé zwembad in Spanje is opnieuw uitgebreid.

Ga nu op zoek naar een goedkoop vakantiehuis in Spanje met privé zwembad.  De mogelijkheden zullen u vebazen.

Geplaatst op 11-12-2014 15:11

Vakantiehuizen met privé zwembad in Toscane

Toscane in Italië is voor veel mensen die een vakantie in Italië boeken een favoriete vakantie bestemming.

Glooiende heuvels, pittoreske dorpjes, prachtige wijngaarden, Toscane is een romantische vakantie bestemming.

In Toscame hebben we 150 luxe vakantiehuizen en villa's met privé zwembad te huur.  

 

Ook groepen kunnen een vakantiehuis met privé zwembad in Toscane huren. Vakantiehuizen en villa's in Toscane worden vaak gebruikt in het kader van een vriendinnenweekend, ouderen vakanties en mensen die op zoek zijn naar luxe, water en strand. Ook zijn deze vakantiehuizen in Toscane geschikt voor een senioren vakantie, huwelijksreis of vriendenweekend.

Wij hebben via onze partners Belvilla, Interhome en Happy Home grote vakantiehuizen en grote villa's in Toscane te huur, bijvoorbeeld een 25-persoons villa met privé zwembad in Palaia of een 20-persoons vakantiehuis met privé zwembad in Toscane in Montegonzi. 

Geplaatst op 09-10-2014 08:57

vakantiehuis-aan-zee

Vakantiehuis aan zee.

Bent u niet alleen op zoek naar een vakantiehuis aan zee?  Bij voorkeur een vakantiehuis aan zee met zwembad? Dan zit u bij A Vakanties goed. Via diverse websites verhuren wij meer dan 20.000 vakantiehuizen aan zee. Bijvoorbeeld een vakantiehuis aan zee met privé zwembad in Frankrijk of een vakantiehuis aan zee in Italië, Spanje ( één van de Costa's ), Griekenland of Turkije. Welke type vakantiehuis aan zee u ook zoekt, u vindt ze op één van onze websites met een totaal aanbod van meer dan 100.000 vakantiehuizen. U kunt bij ons ook een vakantiehuis aan zee met draadloos internet of wifi huren. Kijk nu binnen ons aanbod vakantiehuizen aan zee wat uw ideale vakantiehuis aan zee en eventueel met privé zwembad kost.

Voor een vakantiehuis aan zee bezoekt u onze website vakantiehuizen aan zee.

Vakantiehuis aan zee op een vakantiepark?

Houdt u van gezelligheid en wilt u graag mensen om u heen?  Bent u op zoek naar een kindvriendelijk vakantiehuis aan zee? Boek dan een vakantiehuis op een vakantiepark aan zee. Vakantieparken aan zee liggen vaak op de mooiste plekjes en beschikken over de beste faciliteiten. En indien u een vakantie aan zee in Nederland wilt boeken zijn er ook volop mogelijkheden. Een aantal mooie vakantieparken in Nederland liggen aan zee. Omdat deze vakantieparken aan zee meestal ook over een zwembad beschikken, slaat u meerdere vliegen in één klap. Zo is een vakantiehuis op een vakantiepark aan zee meestal veel goedkoper dan een particulier vakantiehuis aan zee. Daarnaast kunt u gebruik maken van de faciliteiten van het betreffende vakantiepark aan zee en bijvoorbeeld op het vakantiepark in het restaurant eten of met de kinderen naar de speeltuin gaan. Ook is er op een vakantiepark vaak gratis internet aanwezig zodat u tijdens uw vakantie in contact kunt blijven met familie en vrienden. En, ook niet onbelangrijk, een vakantiepark heeft bijna altijd een overdekt en verwarmd zwembad. Zo kunt u het hele jaar door genieten van een vakantiehuis aan zee met zwembad! Op onze website top vakantieparken vindt u de mooiste vakantieparken aan zee, met overdekt zwembad, restaurant en speeltuin voor de kinderen!

Als de hond mee op vakantie gaat?

Heeft u één of meer honden en gaat de hond mee op vakantie?  vakantiehuizen aan zee zijn ideaal voor een vakantie met honden. Omdat u een vakantiehuis aan zee kunt huren welke op korte afstand van zee en strand ligt, kunt u heerlijk met uw hond wandelen. En en er komen steeds meer losloopgebieden en honden stranden bij. Vaak is het zo dat een hond op een strand alleen maar gedurende bepaalde uren ongelijnd mag lopen ( uiteraard in aanwezigheid van de baasd ) maar er zijn ook honden stranden waar uw hond los mag lopen. U vindt dergelijke honden stranden in Nederland met name in de omgeving van Scheveningen, Wassenaar en Noordwijk aan Zee. En in de omgeving van deze mooie en gezellige badplatsen zijn vakantiehuizen aan zee te huur waar uw hond welkom is. Indien u een vakantiehuis met privé zwembad of zwembad hebt gehuurd en de hond wilt mee nemen naar dit vakantie adres dan is het vanzelfsprekend dat uw hond niet toegelaten wordt in het zwembad. U kunt natuurlijk welk met uw hond in de zee zwemmen.

In welke landen kunt u een vakantiehuis aan zee huren?

U kunt in nagenoeg alle landen die aan een zee liggen een vakantiehuis huren. Huur bijvoorbeeld een vakantiehuis aan de Belgische of Nederandse kust of huur een vakantiehuis aan zee in Spanje, Frankrijk, Portugal, Italië of Griekenland. Hierbij is het veel al ook mogelijk een groot vakantiehuis aan ze te huren, bijvoorbeeld een groot vakantiehuis aan zee voor 12, 14 of 16 personen. Indien u een groot vakantiehuis in een vakantiepark aan zee wilt huren. is de maxiamale grootte van het vakantiehuis aan zee meestal 6 of 8 personen. Er zijn echter vakantieparken aan zee die grote vakantiehuizen te huur hebben voor 12, 14, 18 of 20 personen. Een voorbeeld hiervan is vakantiepark Texel. Dit vakantiepark aan zee in Texel beschikt over een zwembad en vehuurt grote vakantiehuizen aan zee tot en met 20 personen.  Informatie: http://www.top-vakantieparken.nl/vakantiepark-kustpark-texel.html

 

Geplaatst op 31-08-2014 06:51

vakantiewoning met internet boeken

 

Vakantiewoning met draadloos internet.

Bent u op zoek naar een vakantiewoning met internet? Bijvoorbeeld een vakantiewoning met zwembad en wifi?  dan bent u zeker niet de enige. Veel mensen die een vakantiewoning of villa met zwembad willen huren, zijn op zoek naar een vakantiewoning met internet en nog liever, draadloos internet of wifi. Uit onderzoek blijkt dat bijna de helft van de mensen die op vakantie gaat, ook tijden de vakantie blijfty werken en een goede internetverbinding noodzakelijk is. Maar ook om privé te kunnen internetten wordt steeds vaker een vakantiewoning of villa met draadloos internet gehuurd.

Website voor het boeken en zoeken van een vakantiewonin met draadloos internet of wifi:  www.vakantiewoning-zoeken.nl

Geplaatst op 31-08-2014 06:29

vakantieparken met zwembad in Nederland

Vakantiepark met zwembad in Nederland?

In Nederland zijn meer dan 250 vakantieparken.  Bijna 200 van die vakantieparken in Nederland hebben de beschikking over een zwembad en soms zelfs wel een subtropisch zwembad. In geen enkele ander land in Europa hebben zoveel vakantieparken een verwarmd zwembad.

U kunt op onze website Top Vakantieparken eenvoudig een vakantiepark in Nederland zoeken met zwembad. Sorteer via de homepagina van genoemde website eerst de vakantieparken in Nederland en daarna de vakantieparken in Nederland met zwembad.

Zo kunt u ook vakantieparken met zwembad selecteren in bijvoorbeeld België, Frankrijk, Duitsland en Italië. Ideaal voor een vakantie met kinderen.

Geplaatst op 30-08-2014 05:02

Luxe villa met prive zwembad in de Ardennen

Villa ardennen met privé binnen zwembad.

Bent u op zoek naar een luxe villa in de Ardennen met een verwarmd binnen ( privé ) zwembad, sauna en jacuzzi?  een luxe villa in de Ardennen die plaats biedt aan 30 tot 40 personen en over een wellness ruimte, recreateruimte en grote tuin met panoramisch uitzicht?  Deze zeer luxe villa met verwarmd binnenzwembad is de meest denkbare, luxe villa in de Ardennen.

Het bereft een kasteel in de Ardennen die nu dienst doet als luxe villa | groepsaccommodatie voor 30 tot 40 personen en ideaal is voor het vieren van een familiereünie, bruiloft, huwelijksfeest, familieweekend of bedrijfsuitje.

De grote kasteeltuin met fantastisch uitzicht en diverse terrassen, geeft deze luxe 30-persoons tot 40-persoons villa met zwembad in de Ardennen een extra dimensie!

 

website:  www.luxe-villa-ardennen.be

Geplaatst op 30-08-2014 04:53

Groepsaccommodaties Ardennnen met prive zwembad

Nieuwe website.

Op de nieuwe website www.groepsaccommodaties-ardennen.nl vindt u veel prachtige groepsaccommodaties, vakantiehuizen en villa's met privé zwembad. Veel van deze accommodaties met zwembad zijn zeer luxe en aantal groepsaccommodaties in de Ardennen beschikt over een verwarmd binnen zwembad.

Deze groepsaccommodaties, vakantiehuizen en villa'met privé zwembad zijn zeer geschikt voor een vriendinnenweekend, familieweekend, familiereünie of ander groepsevenement. Zie ook onze luxe villa in de Ardennen, een kasteel met binnenzwembad, sauna en thermenruimtes. Een ideale villa voor een bruiloft, familiereünie of vriendenweekend in de Ardennen.

Geplaatst op 22-08-2014 13:21