Grootste aanbod vakantiehuizen en villa's met privé zwembad
Boek uw vakantiehuis of villa met privé zwembad online!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
Ster Voeg deze website toe
aan uw favorietenDeze website wordt duurzaam gehost

Vraag en antwoord vakantiehuizen-prive-zwembad.nl

Wie zijn wij?

De website vakantiehuizen-prive-zwembad.nl is een initiatief van A-vakanties.

A-vakanties is een van de grootste online internetaanbieders van vakantiehuizen, chalets, appartementen, groepsaccommodaties, villa's en landhuizen van Nederland. Zie ook www.a-vakanties.nl. U kunt via onze websites (via de aangesloten touroperators) accommodaties huren van 2 tot 120 personen. Onze organisatie bestaat sinds 2004. Met een aanbod van ruim 80.000 vakantiehuizen en villa's in Nederland en bijna alle landen van Europa, slaagt u bij ons bijna altijd. De accommodaties op onze websites zijn afkomstig van gerenommeerde touroperators zoals Belvilla, Bungalownet, Topic Travel, Interhome, Novasol en andere belangrijke en betrouwbare aanbieders. U boekt via onze website rechtstreeks bij de touroperator zonder toeslagen of extra kosten. U komt wel gewoon in aanmerking voor eventuele kortingen. Die mogelijke kortingen zijn al in onze huurprijzen verwerkt.

Vakantiehuizen en villa's met privé zwembad

Het is niet eenvoudig om een mooi en betaalbaar vakantiehuis met privé zwembad te vinden en nog moeilijker om een villa met privé zwembad te boeken. Dit komt omdat er bij de meeste websites wel een selectie gemaakt kan worden op vakantiehuizen en villa's met zwembad maar niet specifiek op accommodaties met privé zwembad gezocht kan worden.

Het is dan ook goed om te weten dat u op deze website alleen maar vakantiehuizen met privé zwembad zult aantreffen en u altijd op het actuele beschikbaarheidoverzicht kunt zoeken. Dit geldt ook voor villa's met privé zwembad.

Onze service

U kunt bij ons altijd op een uitstekende service en dienstverlening rekenen. Heeft u bijvoorbeeld hulp nodig bij het zoeken naar die ene unieke vakantievilla met privé zwembad of heeft u vragen over een bepaald vakantiehuis met privé zwembad? Wij zijn u graag van dienst en proberen uw vragen altijd dezelfde dag nog te beantwoorden, ook tijdens het weekend en in de avonduren.

Onze specialisatie

Wij zijn gespecialiseerd in de online verhuur van vakantiehuizen en villa's met privé zwembad, vakantiehuizen aan zee en villa's aan zee, grote vakantiewoningen, luxe vakantiewoningen, vakantiehuizen waar huisdieren zijn toegestaan, groepsaccommodaties en last minutes. Zie voor onze last minutes aanbiedingen: www.lastminutevakantiehuizen.com

Reisverzekeringen

Wij zijn gespecialiseerd in reis- en annuleringsverzekeringen voor particulieren alsmede groepen reizigers. Wij zijn de initiator van "de groene reisverzekering", een doorlopende reisverzekering voor particulieren met klimaatcompensatie. Zie voor meer informatie over onze reisverzekeringen www.groene-reisverzekering.nl (website is mogelijk nog niet online) en www.a-vakanties.nl

Betrouwbaarheid Aanbieders

U boekt uw vakantiehuis met privé zwembad of villa met privé zwembad bij betrouwbare touroperators.

Zie ook huren met zekerheid.

Wanneer zijn wij bereikbaar?

Wij zijn 24 uur per dag via e mail bereikbaar. Onze contactgegevens vindt u op de contact pagina.

Hoe groot is jullie aanbod vakantiehuizen en villa's met privé zwembad?

Op onze website vindt u ongeveer 6.000 vakantiehuizen en villa's met privé zwembad. Ons aanbod vakantiehuizen met privé zwembad in Nederland bedraagt ongeveer 100. Wij hebben met name een zeer groot aanbod vakantiehuizen en villa's met privé zwembad in Frankrijk, Italië en Spanje. Hierbij zit ook een zeer aantrekkelijk aanbod luxe vakantiehuizen met privé zwembad alsmede luxe villa's en landhuizen met privé zwembad.

Is de beschikbaarheid van de accommodaties met privé zwembad op jullie website altijd actueel?

De beschikbaarheid van de accommodaties, zoals u die ziet op onze websites, is bijna altijd actueel. De beschikbaarheid van de vakantiehuisjes met privé zwembad wordt dagelijks online aan ons doorgegeven.

Hoe zoek ik een vakantiehuis of villa met privé zwembad?

Het zoeken van vakantiehuisjes met privé zwembad is heel eenvoudig. U kiest het land, de provincie, het aantal personen, de periode en de aankomstdatum en krijgt direct een actueel overzicht van alle beschikbare accommodaties met privé zwembad. U kunt vervolgens verder selecteren/verfijnen en de zoekresultaten sorteren op bijvoorbeeld prijs of aantal sterren.

Kan ik vakantiehuisjes met privé zwembad telefonisch bij jullie boeken?

Ja, u kunt tijdens kantoortijden vakantiehuisjes met privé zwembad telefonisch bij ons boeken. Wij hebben dan van u nodig de huiscode van het betreffende vakantiehuisje met zwembad, uw voorletters en achternaam, uw geboortedatum, volledige adresgegevens, uw e mail adres en telefoon (vast nummer en eventueel mobiel nummer). Verder het totaal aantal deelnemende personen en de leeftijden van de deelnemers. Verder de aankomstdatum en vertrekdatum. Soms kan er bij een bepaalde accommodatie bedlinnen en badlinnen gehuurd worden. Als dat zo is, willen wij graag van u weten of u daar gebruik van wilt maken.

Tellen baby's ook mee voor de bepaling van het aantal personen?

Indien u een vakantiehuisje met privé zwembad wilt huren en een baby mee wilt nemen, vraagt u zich wellicht af of baby's ook meetellen voor de bepaling voor het aantal personen. Baby's tellen meestal ook mee voor de bepaling van het aantal personen. Vaak is het wel zo dat het maximale aantal personen voor een bepaalde accommodatie met minimaal 1 baby overschreden mag worden, zeker als u zelf een babybedje mee neemt. In sommige accommodaties zijn babybedjes aanwezig. Informeer naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Gratis zoekservice vakantiehuisjes met privé zwembad

Kunt u een optie nemen op een bepaald vakantiehuis met privé zwembad of villa met zwembad?

In de meeste gevallen kunt u een optie voor 2 dagen of langer nemen. Zie de informatie onder optie nemen.

Is de schoonmaak van het vakantiehuis of villa met zwembad verplicht?

Bij bijna alle accommodaties is de eindschoonmaak verplicht, u betaalt voor deze schoonmaak een bedrag, welke u in het kostenoverzicht van de betreffende accommodatie kunt terugvinden. U kunt altijd verwachten dat bij aankomst het vakantiehuis en het privé zwembad perfect schoon zijn.

Moet je altijd borg betalen en wanneer krijg je de borg weer terug?

Indien u een accommodatie met privé zwembad huurt, moet er altijd borg betaald worden. De hoogte van deze borg is per accommodatie verschillend. Deze borg krijgt u, indien u de accommodatie zonder schade achterlaat, achteraf weer volledig terug.

Is het verstandig een reisverzekering of annuleringsverzekering af te sluiten?

Indien u geen doorlopende reisverzekering hebt lopen, is het altijd verstandig om een reisverzekering af te sluiten en/of annuleringsverzekering.

Indien u overweegt een doorlopende reisverzekering af te sluiten, bezoek dan vooral onze website groene-reisverzekering.nl

De premie van deze polis ligt 10 % onder het niveau van een vergelijkbare polis en u draagt tevens bij aan een beter milieu door de aanplant van bomen en een "groene vervangende auto" bij vervangend vervoer.

Mogen er huisdieren mee naar het vakantiehuis met privé zwembad?

In bijna de helft van de accommodaties met privé zwembad mogen er huisdieren mee. Bij iedere accommodatie staat aangegeven of er huisdieren mee mogen, zo ja, hoeveel en tegen welke kosten.

Zie ook www.vakantie-met-huisdieren.nl.

Hebben jullie ook vakantiehuisjes met privé zwembad voor minder validen?

Wij hebben een groot aanbod vakantiehuisjes met privé zwembad met aanpassingen voor minder validen. Op onze website kunt u selecteren op vakantiehuisjes met privé zwembad die aangepast zijn voor minder validen. Bij de kenmerken van iedere aangepast vakantiehuisje met privé zwembad staat precies omschreven wat de aanpassingen voor minder validen zijn. Heeft u vragen over deze aanpassingen, stel uw vragen gerust.

Hebben jullie ook vakantiehuisjes of villa's met privé zwembad en omheinde tuin?

Wij hebben honderden vakantiehuisjes en villa's met omheinde tuin of terrein in ons aanbod. U kunt op deze websites selecteren op huisjes met omheinde tuin of omheind terrein.

Hoe gaat de boekingsprocedure als u via onze website een accommodatie met zwembad heeft gehuurd?

U krijgt per ommegaande van de betreffende touroperator een bevestiging en een huurovereenkomst met de algemene voorwaarden. Het is meestal ook mogelijk om, op verzoek, en tegen betaling een huurovereenkomst, per post toegestuurd te krijgen. Meestal moet u binnen 7 dagen na boeking een aanbetaling doen van 30% van de reissom en het restant bedrag uiterlijk 6 weken voor vertrek voldoen. U kunt in de meeste gevallen het hele boekingsproces online volgen.

Wanneer ontvangt u het volledige adres van het door u geboekte vakantiehuisje of villa met zwembad?

In bijna alle gevallen verstrekt de touroperator het volledige adres nadat de hele reissom is voldaan. Indien u echter de accommodatie wilt zien voordat u boekt, wordt in de meeste gevallen het adres al voor de boeking verstrekt.

Hoe ontvang ik de sleutels van de door mij geboekte accommodatie met privé zwembad?

Nadat u de reissom van het vakantiehuis met privé zwembad heeft voldaan, ontvangt u bericht hoe en waar u de sleutels ontvangt. Meestal krijgt u de sleutels uitgereikt door de eigenaar bij aankomst op de accommodatie. Het kan ook zijn dat u de sleutels op een andere manier persoonlijk overhandigd krijgt. U krijgt daar altijd vooraf duidelijke informatie over.

Als de huur van het vakantiehuis met privé zwembad exclusief gas, water en licht is, hoe werkt het dan?

Als de huur van het vakantiehuis met zwembad exclusief water en energie is, wordt de meterstand bij aankomst en vertrek opgenomen. Meestal wordt uw verbruik met de betaalde borg verrekend. In de meeste gevallen is de huur inclusief het gebruik, schoonmaak en energie van het privé zwembad. U kunt, op verzoek, een indicatie van de energiekosten en dergelijke krijgen, indien die niet in het huurbedrag zitten.

Kan ik een door mij gemaakte boeking aan zee nog aanpassen of annuleren?

Een boeking van een vakantiehuis met zwembad kan meestal nog wel aangepast worden. Een boekingsdatum kan meestal niet meer gewijzigd worden. Indien de samenstelling van de groep verandert, kan de huurovereenkomst meestal eenvoudig aangepast worden. Het kan wel gevolgen hebben voor de te betalen huurprijs en toeristenbelasting.

Annuleren van het geboekte vakantiehuis of villa met privé zwembad.

Indien u de boeking van het vakantiehuis of villa met zwembad onverhoopt moet annuleren, zijn er in bijna alle gevallen annuleringskosten verschuldigd. Dit soort zaken staan altijd duidelijk omschreven in de algemene voorwaarden van de touroperator. Het is in de meeste gevallen verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten. U krijgt dan bij bepaalde dringende annuleringsredenen de annuleringskosten terug.