Grootste aanbod vakantiehuizen en villa's met privé zwembad
Boek uw vakantiehuis of villa met privé zwembad online!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
Ster Voeg deze website toe
aan uw favorietenDeze website wordt duurzaam gehost

Vakantiehuizen aan zee: Tips

Indien u een vakantiehuis aan zee wilt boeken in Nederland of Europa hebben wij de volgende tips voor u:

  • Vakantiehuizen en appartementen aan zee zijn gewild. De vraag is groter dan het aanbod. Wilt u in de zomervakantie een vakantie aan zee vieren, boek uw vakantiehuis of appartement vroegtijdig, uiterlijk in januari of februari.
  • Heeft u een of meer honden en wil u deze meenemen naar uw vakantiehuis aan zee dan heeft u met 2 belangrijke zaken te maken. Onderzoek of honden in uw vakantiehuis aan zee zijn toegestaan en onderzoek of honden op het strand mogen komen. U vindt actuele informatie over deze onderwerpen op onze website. Verder staat bij ieder vakantiehuis aan zee of honden wel of niet zijn toegestaan en ook wat de eventuele extra kosten zijn.
  • Sluit een goede reis- en annuleringsverzekering af. Een goede verzekering is onontbeerlijk. Op onze website www.reisverzekering-en-annuleringsverzekering.nl vindt u uitgebreide informatie over reisverzekering en annuleringsverzekeringen. U kunt deze daar ook online afsluiten.
  • Boek alleen een vakantiehuis aan zee bij een organisatie die is aangesloten bij bijvoorbeeld de SGR. Indien u via deze website een vakantiehuis aan zee boekt, dan kunt u zien welke keurmerken en garanties de betreffende touroperator u biedt.
  • Als u een vakantiehuis of appartement aan zee hebt geboekt, controleer dan goed de reserveringsformulieren. Controleer of het juiste aantal personen en huisdieren op het formulier vermeld staan en de vakantie data kloppen.
  • Als u een last minute vakantiehuis aan zee boekt, houdt u er dan rekening mee dat u dan meestal alleen via een credit card kunt betalen. Houd die creditcard bij de hand als u het vakantiehuis boekt.
  • Zorg voor een zonnebrandcrème met de juiste UV bescherming. Neem liever een te hoge bescherming dan een te lage. Koop deze zonnebrandcrème bij voorkeur niet op het strand want daar zijn de prijzen hoger dan in bijvoorbeeld een supermarkt.
  • Zon niet te lang achter elkaar en zon bij voorkeur niet op de midden van de dag. Neem beschermende kleding mee voor de zon.
  • Zorg ervoor dat u voldoende drinkt. Neem zelf voldoende drinken mee waaronder water.
  • Zoek goed uit waar u het beste kunt parkeren en ga zo mogelijk met openbaar vervoer naar het strand. Dat laatste is vaak sneller en goedkoper dan dat u met de eigen auto naar het strand gaat.