Grootste aanbod vakantiehuizen en villa's met privé zwembad
Boek uw vakantiehuis of villa met privé zwembad online!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
Ster Voeg deze website toe
aan uw favorietenDeze website wordt duurzaam gehost

Vakantiehuizen met zwembad

Vakantiehuizen  met zwembad.

Op zoek naar een vakantiehuis met zwembad?
Bijvoorbeeld een vakantiehuis met zwembad in Turkije, Portugal, Griekenland, Spanje of Italië?

Op deze website vindt u meer dan 10.000 vakantiehuizen met zwembad. Hieronder ook veel grote vakantiehuizen met zwembad. Uniek is dat alle vakantiehuizen op deze website, dus ook alle grote vakantiehuizen een privé zwembad hebben. Dit betekent dat u het zwembad voor u alleen hebt en deze dus niet deelt met andere gasten.

Hoe vindt u nu een vakantiehuis met zwembad?

Selecteer eerst op land, regio en aantal personen. Er verschijnt een aanbod grote vakantiehuizen met privé zwembad welke u verder kunt verfijnen door te selecteren op zaken zoals beschikbaarheid internet, sauna, jacuzzi en andere voor u belangrijke zaken.

 

Onze vakantiehuizen met zwembad.

Grote vakantiehuizen met zwembad

Indien u een groot vakantiehuis of villa met zwembad zoekt, biedt deze website u veel gebruiksgemak. U kunt namelijk eenvoudig zoeken op in een bepaalde periode beschikbare grote vakantiehuizen met zwembad in combinatie met het aantal personen waarmee u het grote vakantiehuis met zwembad wilt huren.

U kunt een groot vakantiehuis met zwembad huren voor 10, 12, 14 of 16 personen maar ook een 20-persoons, 30-persoons of 40-persoons, groot vakantiehuis met zwembad op deze website huren:

Grote vakantiehuizen.

 

Aangepaste vakantiehuizen met zwembad

Vakantiehuis met zwembad voor minder validen huren?

Een vakantie met privé zwembad kan voor minder validen een uitkomst zijn. In het water beweeg je gemakkelijker en is het ook met een beperking meer genieten. Binnen ons aanbod vakantiehuizen met zwembad is er ook een beperkt aanbod aangepaste vakantiehuizen met zwembad. Vaak zijn dit soort vakantiehuizen drempelvrij, hebben ze een aangepast toilet, badkamer en slaapkamer en is de tuin ook met een rolstoel goed bereikbaar.


Er zijn zelfs aangepaste vakantiehuizen waar ook het zwembad aangepast is.

Indien u een aangepast vakantiehuis met privé zwembad zoekt, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en beschikbare aangepaste vakantiehuizen met zwembad.

Vakantiehuizen met zwembad en uw huisdieren

We hebben in ons aanbod van meer dan 10.000 vakantiehuizen met zwembad ook een zeer groot aantal accommodaties waar huisdieren zijn toegestaan. Per vakantiehuis met zwembad is aangegeven of er huisdieren zijn toegestaan, hoeveel en of er extra kosten worden berekend voor het meenemen van een huisdier.

Klik hier voor al onze vakantiehuizen met zwembad waar huisdieren zijn toegestaan.

Gratis internet bij een aantal vakantiehuizen

Bij een beperkt aantal van onze vakantiehuizen met zwembad kunt u gratis gebruik maken van internet, meestal WIFI. Indien u op vakantiehuizen met internet selecteert krijgt u een overzicht van alle vakantiehuizen met zwembad waar ook internet aanwezig is. In het bijkomend kostenoverzicht kunt u vervolgens lezen dat in de meeste gevallen het gebruik van internet tijdens uw vakantie gratis is. Zo kunt u de omgeving van het vakantiehuis verkennen, eenvoudig restaurants vinden en leuke dagjes uit plannen.


Indien u een vakantiehuis met zwembad huurt, is het gebruik van dit zwembad tijdens uw vakantie in de meeste gevallen 100% gratis. Het kan echter ook zijn dat u voor het gebruik en de verwarming van het zwembad kosten moet betalen. Omdat de verwarming van het water van een zwembad en het schoon houden ervan flink in de papieren kan lopen, adviseren wij u goed te informeren voor u een vakantiehuis met privé zwembad boekt of de huurprijs van het betreffende vakantiehuis inclusief of exclusief het gebruik van het zwembad is.


Als u een vakantiehuis of villa met zwembad huurt, dient u meestal 30 % van de huursom binnen 8 dagen na boeking te betalen en het restant uiterlijk 6 weken voor de aankomst in het vakantiehuis. Indien u het vakantiehuis met zwembad via deze website online boekt, krijgt u per e mail de boekingsbevestiging met de huurprijs, aanbetalingsverplichting, bedrag van de te betalen borg en de kosten. Het bedrag van de borg en de verplichte schoonmaakkosten betaalt u meestal pas bij aankomst vakantie en de borg krijgt u weer na de vakantie terug.

Vakantiehuis met gemeenschappelijk zwembad of privé zwembad

Op deze website vindt u een groot aanbod villa´s vakantiehuizen met privé zwembad. Deze vakantiehuizen met zwembad liggen meestal in de wat hogere prijsklasse en zijn vaak luxe. Is uw budget beperkt of vindt u het juist gezellig om een vakantiehuis met een gemeenschappelijk zwembad te huren, ga dan naar onze website www.vakantiewoning-zoeken.nl


Op genoemde website vind u een zeer groot aanbod vakantiehuizen met gemeenschappelijk zwembad en met privé zwembad. U vindt er ook relatief goedkope vakantiehuizen met zwembad.

Heeft u nog geen keuze kunnen maken uit onze villa´s en vakantiehuizen met zwembad maar wilt u wel een optie nemen op een bepaald vakantiehuis met zwembad, neem dan een vrijblijvende optie!


Via het formulier optie aanvragen, kunt u een optie nemen voor 2 dagen op een bepaald door u geselecteerd vakantiehuis met zwembad. Het nemen van een optie is vrijblijvend en gratis.

Wij kunnen u, zeker in het hoogseizoen, niet garanderen dat een optie daadwerkelijk, geplaatst kan worden. U krijgt echter altijd bericht.

Wij wensen u een fijne vakantie in uw vakantiehuis met zwembad.

Last minute vakantiehuis met zwembad boeken

Op zoek naar een last minute vakantiehuis met zwembad?

Mede door de economische recessie worden er steeds meer last minute vakanties geboekt. En dat is logisch want een last minute vakantie of last minute vakantiehuis wordt goedkoper aangeboden dan een niet last minute vakantiehuis.


Indien u een last minute vakantiehuis met zwembad wilt boeken, zijn er in de regel ook wel mogelijkheden. Houdt er echter wel rekening mee dat vakantiehuizen met zwembaden zeer gewild zijn en om die reden ons aanbod last minute vakantiehuizen met zwembad beperkt.

Bezoek ook onze website www.lastminutevakantiehuizen.com voor een zeer groot aanbod last minute vakantiehuizen, met en zonder zwembad.