Grootste aanbod vakantiehuizen en villa's met privé zwembad
Boek uw vakantiehuis of villa met privé zwembad online!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
Ster Voeg deze website toe
aan uw favorietenDeze website wordt duurzaam gehost

Vakantiehuizen met privé zwembad

Op zoek naar een vakantiehuis met privé zwembad?

Op deze gespecialiseerde website vindt u ruim 5.000 villa's en vakantiehuizen met privé zwembad. U vindt er geen vakantiehuizen of villa's met een gemeenschappelijk zwembad, dat maakt het zoeken een stuk eenvoudiger. Het betreft hier villa's en vakantiehuizen in heel Europa alsmede in de Verenigde Staten. U kunt al deze vakantiehuizen met privé zwembad online boeken.

Vakantiehuizen met privé zwembad Spanje

Spanje is het vakantieland om van een zonvakantie te genieten in een villa of vakantiehuis met privé zwembad. En het is er in de zomer en in de winter heerlijk. Wij hebben ruim 1.000 vakantiehuizen en villa's met privé zwembad in Spanje. Indien u een vakantiehuis in Spanje met zwembad wilt boeken, kunt u selecteren op bijvoorbeeld de Canarische Eilanden, de Costa's, Andalusië en Andorra. U kunt echter ook een vakantiehuis met privé zwembad zoeken en boeken in grote steden zoals Barcelona en Valencia.

Ga nu naar ons aanbod vakantiehuizen met privé zwembad in Spanje.

Vakantiehuizen met privé zwembad in Italië

Ook Italië is een land geweldig land om van een strandvakantie of culturele vakantie te genieten. Wat is er mooier dan een vakantie in Italië vieren in een vakantiehuis of villa met een eigen privé zwembad. Deze droom kan in vervulling gaan.

Wij hebben meer dan 800 villa's en vakantiehuizen in Italië met privé zwembad. En het ene vakantiehuis is nog mooier dan het andere. Indien u overweegt een vakantiehuis met privé zwembad in Italië te boeken, kunt u een keuze maken uit geweldige vakantiehuizen en villa's. Wat dacht u van een vakantiehuis met zwembad in Calabrië, Piemonte, Apulië of de Dolomieten? Of een villa met privé zwembad in Toscane, Venetië of omgeving Italiaanse meren? Trekt Sicilië of Elba u meer? Waar in Italië u uw vakantie wilt vieren, wij hebben in iedere regio en iedere belangrijke plaats fantastische vakantiehuizen en villa's met zwembad te huur.

Ga nu naar ons aanbod fantastische villa's en vakantiehuizen met privé zwembad in Italië.

Vakantiehuizen en villa's met privé zwembad in Frankrijk

Frankrijk is nog steeds vakantieland nummer één voor veel Nederlanders, Belgen en Duitsers. De belangstelling om een vakantiehuis met zwembad in Frankrijk te huren, neemt toe. Wij hebben een zeer gevarieerd aanbod vakantiehuizen met zwembad ( 600) in Frankrijk. U kunt bij ons bijvoorbeeld een lux vakantiehuis met privé zwembad boeken in de Ardennen, Auvergne, Bourgogne, Bretagne, de Dordogne, Gironde, Jura, Loire, de Provence en de Vogezen. Maar ook als u eens een vakantie zou willen doorbrengen op Corsica hebben wij een ruim aanbod villa's met zwembad.

Ga nu naar ons geweldige aanbod vakantiehuizen met zwembad in Frankrijk.

Grote vakantiehuizen privé zwembad Frankrijk

Bent u op zoek naar een vakantiehuis voor een groep in Frankrijk met privé zwembad? Wij hebben diverse unieke grote vakantiehuizen met privé zwembad in Frankrijk. Zo hebben we in Lanquedoc een groot vakantiehuis voor 36 personen met privé zwembad te huur (huiscode 1262081) en in de Bourgogne een fantastisch kasteel met privé zwembad voor 32 personen te huur (huiscode 121659). Beide luxe groepsverblijven zijn ook zeer geschikt voor het vieren van een familiefeest, vriendenfeest of verblijfslocatie voor een romantisch huwelijk.

Voor een aanbod van ruim 10.000 unieke groepsaccommodaties, ga naar onze website www.unieke-groepsaccomodaties.nl

Vakantiehuizen met privé zwembad in Griekenland

Hoewel Griekenland de laatste maanden regelmatig negatief in het nieuws is gekomen door het begrotingstekort van het land en andere minder positieve berichten, is en blijft Griekenland natuurlijk een geweldig vakantieland. Een heerlijke temperatuur, prachtige stranden en bergen, leuke dorpjes en een overweldigende natuur maken Griekenland tot het favoriete vakantieland voor velen. Indien u een lux vakantiehuis of villa met privé zwembad zou willen boeken, bieden wij u in Griekenland volop betaalbare mogelijkheden. Wij hebben meer dan 200 vakantiehuizen en villa's met privé zwembad in Griekenland te huur voor 2 tot en met 12 personen.

U kunt bij ons een lux vakantiehuis met zwembad in Griekenland huren in onder meer Rhodos, Kreta, Lefkas, Corfu en Samos. En wilt u een villa met privé zwembad in Griekenland huren? U huurt al een 8 persoons villa met privé zwembad in Griekenland vanaf 600 euro per week.

Ga nu naar ons unieke aanbod vakantiehuizen en villa's in Griekenland.

Kroatië, geweldig vakantieland in opkomst

Wie aan een vakantie in een villa of vakantiehuis met privé zwembad denkt, denkt waarschijnlijk niet zo snel aan Kroatië. Toch is Kroatië een prachtig vakantieland met mooie eilanden, bergen, stranden en steden. Omdat ook het klimaat in Kroatië zeer prettig is, de bevolking vriendelijk en de prijzen relatief laag, is Kroatië een vakantieland dat er mag zijn. Lees hier meer over wat Kroatië u als vakantieland te bieden heeft.

Wij hebben een aanbod van ruim 200 appartementen, vakantiehuizen en villa's met privé zwembad in Kroatië. Zo kunt u bij ons een mooi en betaalbaar vakantiehuis met privé zwembad huren in bijvoorbeeld Dalmatië, Istrië, Kvarner en Zadar. Vakantiehuizen in Kroatié met zwembad zijn relatief goedkoop. Zo huurt u al een prachtig vakantiehuis met privé zwembad voor 4 personen in Istrië vanaf 400 euro per week en een luxe villa in Kroatië voor 8 personen met privé zwembad vanaf 700 euro per week. Kroatië een prachtig vakantieland om van te houden.

Ga nu naar ons unieke aanbod luxe vakantiehuizen met privé zwembad in Kroatië en verbaas u over de zeer gunstige prijs- en kwaliteitsverhouding.

Vakantiehuis met zwembad in Turkije boeken?

Het zonzekere Turkije met zijn oude steden, bijzondere cultuur en vele aantrekkelijke badplaatsen, oefent een grote aantrekkingskracht op Nederlanders. Steeds meer mensen ontdekken Turkije dan ook als veelzijdig en aantrekkelijk vakantieland.

Indien u een vakantiehuis of villa met privé zwembad in Turkije zoekt, kunt u via onze site online een accommodatie boeken in bijvoorbeeld Marmaris, de Turkse Riviera of de Lycische kust. Wij hebben ongeveer 50 vakantiehuizen met privé zwembad in Turkije te huur. zoekt u een luxe villa in Turkije met privé zwembad? Wij hebben met name aan de Turkse Riviera diverse zeer luxe villa's met privé zwembad te huur.

Ga nu naar ons aanbod vakantiehuizen met privé zwembad in Turkije en huur een mooi en betaalbaar vakantiehuis of villa met zwembad in Turkije.

Villa met privé zwembad in Hongarije huren?

Ook Hongarije is als vakantieland steeds meer in opkomst. De prachtige oude steden waaronder de hoofdstad Boedapest, de Grote Hongaarse Laagvlakte, de bergen in het Noorden, de Donau, het Balontonmeer, het zijn allemaal redenen om een vakantie in Hongarije te vieren.

We hebben ongeveer 200 vakantiehuizen en villa's in Hongarije met zwembad te huur waarvan een 50 met privé zwembad. Hieronder zitten ook 10 persoons en 12 persoons vakantiehuizen met zwembad.

Ga nu naar ons aanbod vakantiehuizen met privé zwembad in Hongarije en geniet van een heerlijke en verrassend mooie vakantie.