Grootste aanbod vakantiehuizen en villa's met privé zwembad
Boek uw vakantiehuis of villa met privé zwembad online!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
Ster Voeg deze website toe
aan uw favorietenDeze website wordt duurzaam gehost

Boeken van een vakantiehuis met zwembad is heel eenvoudig en voordelig

Boeken vakantiehuis met privé zwembad, uitleg

Het boeken van een vakantiehuis met privé zwembad of vakantievilla met zwembad via deze website is heel eenvoudig en voordelig.

Het boeken gaat in 3 eenvoudige stappen.

Zoek uw vakantiehuis met privé zwembad »

Stap 1: (de boeking is hier nog niet definitief)

U vult de gegevens van uzelf en uw eventuele medereizigers in. U geeft ook aan of er huisdieren mee gaan.

Nadat u het formulier bij stap 1 heeft ingevuld, gaat u naar Stap 2.

Stap 2, eventuele verzekeringen afsluiten (de boeking is hier nog niet definitief)

Bij stap 2 vult u in of u wel of geen reisverzekering en/of annuleringsverzekering wenst. U kunt kiezen uit 4 mogelijkheden:
 

  • geen reisverzekering of annuleringsverzekering afsluiten
  • alleen reisverzekering afsluiten
  • alleen annuleringsverzekering afsluiten
  • reis- en annuleringsverzekering afsluiten


Let wel: Stap 2 is alleen van toepassing voor Nederlanders. Alleen Nederlanders met een vast adres in Nederland kunnen hier online een annuleringsverzekering of reisverzekering afsluiten. Vlamingen kunnen hier helaas geen polis afsluiten.
 

Bij stap 2 ziet u direct de premies van de verzekeringen en kunt u dus al of niet besluiten een verzekering af te sluiten ( de polis wordt bij Europeesche Verzekeringen afgesloten, u betaalt rechtstreeks aan hen en krijgt ook rechtstreeks van hen de eventuele polis)

Nadat u stap heeft doorlopen, gaat u naar stap 3.

Stap 3 (hier kunt u de boeking definitief maken)

Bij stap 3 ziet u een overzicht van de boeking, de huurprijs van het vakantiehuis met privé zwembad, kosten en de eventuele premie van de verzekering. U kunt bij stap 3 de boeking bevestigen en deze hier definitief maken. U kunt er ook voor kiezen om niet te boeken en bijvoorbeeld terug te gaan naar stap 2.

Pas nadat u bij stap 3 de boeking definitief heeft gemaakt en het vakje "ja, boek dit vakantiehuis voor mij" heeft aangeklikt is de boeking definitief. U krijgt dan per ommegaande een bevestiging per e mail van de betreffende touroperator. 

U ontvangt na boeking verder per e mail van de touroperator:

De huurovereenkomst, nadere gegevens van het vakantiehuis met zwembad, het exacte adres en een routebeschrijving krijgt u rechtstreeks van de betreffende touroperator. Dit geldt ook ten aanzien van informatie hoe u de sleutels krijgt en bericht over de betaling van de huur en kosten vakantiehuis. U krijgt ook bericht over het betalen van de borgsom en andere relevante zaken. Vaak moet de borgsom ter plaatse aan de eigenaar of beheerder van het vakantiehuis met privé zwembad worden betaald.

Reis- of annuleringsverzekering later afsluiten

U kunt, als Nederlander, tijdens het boekingsproces een reis- of annuleringsverzekering afsluiten maar kunt dit ook later. Wel raden we u aan een kortlopende annuleringsverzekering binnen 7 dagen na het boeken van het vakantiehuis met privé zwembad af te sluiten omdat u dan de meest optimale dekking hebt. In het geval u een tijdelijke reisverzekering wilt afsluiten, maakt het niet zoveel uit wanneer u deze afsluit. We adviseren u echter wel deze minimaal enkele dagen voor uw vakantie af te sluiten.

Welk bedrag moet u bij boeking aanbetalen?

Bij de meeste touroperators waar wij mee samenwerken, moet u 30 a 40 % van het huurbedrag binnen 7 dagen na boeking betalen en het restant uiterlijk 6 weken voor vertrek naar het vakantiehuis. Als u een vakantiehuis met zwembad binnen 6 weken voor vertrek boekt, dient het hele huurbedrag meestal binnen 7 dagen na boeking betaald te worden.

U ontvangt ook de eventuele kortingen

Als u via deze website een vakantiehuis of vakantievilla met privé zwembad boekt dan zijn in de huurprijs ook eventuele kortingen, zoals vroegboekkortingen of last minute kortingen, verwerkt. U ontvangt dus dezelfde kortingen dan als u rechtstreeks via de website van de touroperator zou boeken. Zie voor onze last minute aanbiedingen onze last minute website.