Grootste aanbod vakantiehuizen en villa's met privé zwembad
Boek uw vakantiehuis of villa met privé zwembad online!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam
E-mailadres  
Ster Voeg deze website toe
aan uw favorietenDeze website wordt duurzaam gehost

Huren met zekerheid

Indien u een via deze website een vakantiehuis met zwembad huurt, dan wilt u natuurlijk wel zeker zijn dat u dit prachtig gelegen vakantiehuis met zwembad huurt bij een betrouwbare reisorganisatie. Wij kunnen u gerust stellen. Indien u via deze website een vakantiehuisje met zwembad huurt, dan huurt u deze rechtstreeks bij een betrouwbare en veelal gecertificeerde touroperator. Zo huurt u een vakantiehuis met zwembad niet alleen voordelig maar ook met maximale zekerheid.

ANVR

Indien u een vakantiewoning met zwembad huurt via deze website en de betreffende touroperators is aangesloten bij de ANVR dan huurt u deze unieke vakantiewoning met zwembad met de volgende zekerheden:

Touroperators die bij de ANVR zijn aangesloten, bieden u als consument zekerheid, garantie en kwaliteit met onder andere de ANVR reis- en boekingsvoorwaarden en Stichting Garantiefonds Reisgelden. Op de website www.anvr.travel vindt u alle informatie over de ANVR, de zekerheden en de bij de ANVR aangesloten touroperators. Indien u bij ons een vakantiehuisje met zwembad huurt waarvan de huiscode met 11, 12, 14 of 18 begint heeft u met een ANVR touroperator te doen. Het gaat hier om Belvilla, Novasol, Interhome en Topic Travel. U huurt uw vakantiehuisje met zwembad dan met maximale zekerheid.

SGR

De Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) kent een garantieregeling indien u een vakantiehuisje met zwembad gehuurd heeft en de touroperator waar u de vakantiewoning gehuurd heeft in financiële problemen zou komen of zelfs failliet zou gaan. De SGR vergoedt u dan de vooruitbetaalde huursom. Ook andere betaalde zaken die direct met de gehuurde last minute vakantiewoning met zwembad van doen hebben, worden mogelijk vergoed. Op de website www.sgr.nl kunt u alles lezen over de Stichting Garantiefonds Reisgelden, de garantieregeling en andere relevante informatie. Indien u via deze website een vakantiewoning met zwembad huurt die begint met code 11, 12, 14 of 18 dan heeft u te doen met een touroperator die is aangesloten bij het SGR. Het gaat hier om Topic Travel, Belvilla, Interhome en Novasol. Huurt u via deze website een vakantiehuisje met zwembad of andere accommodatie bij een touroperator die bij de SGR is aangesloten, dan geldt vanzelfsprekend de garantieregeling van de SGR. U huurt uw vakantiewoning met zwembad dan met maximale zekerheid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden

Thuiswinkel.org

Een aantal touroperators waar wij accommodaties voor verhuren zijn aangesloten bij www.thuiswinkel.org

Indien u via deze website een vakantiewoning met zwembad of aan de kust huurt via een touroperator die is aangesloten bij thuiswinkel.org dan weet u zeker dat er sprake is van goede algemene voorwaarden, veilig betalen, veiligheid en privacy en onafhankelijke klachtenbemiddeling. Huurt u een vakantiewoning met zwembad via deze website beginnend met de huiscode 12 of 16 dan heeft u te maken met een touroperator die is aangesloten bij thuiswinkel.org. U huurt uw vakantiehuisje met zwembad dan bij een touroperator met goede algemene voorwaarden en een onafhankelijke klachtenbemiddeling.

Vakvereniging Verhuurders Vakantiewoningen

Onze touroperator Dancenter is aangesloten bij de Vakvereniging Verhuurders Vakantiewoningen en een van de grootste aanbieders van vakantiewoningen in Denemarken, Zweden en Noorwegen. Dancenter is een grote organisatie met 30 lokale kantoren in Denemarken. Ook zijn er Dancenter kantoren in Noorwegen en Zweden. Indien u via deze website een vakantiewoning aan de kust huurt in bijvoorbeeld Denemarken, Zweden of Noorwegen, is de kans groot dat u een vakantiewoning aan de kust van Dancenter huurt. Dancenter vakantiewoningen aan de kust op deze website beginnen met de huiscode 21.

Zie voor de vakvereniging verhuurders vakantiewoningen: www.fbnet.dk

Emota

Onze partner Bungalow.net is aangesloten bij de al eerder genoemde organisatie Thuiswinkel.org en Emota. Bungalow.net verhuurt ruim 28.000 vakantiewoningen en bungalows in Europa en heeft voor een samenwerking met Emota gekozen om de huurders van haar vakantiewoningen de nodige transparantie en zekerheid te kunnen bieden. Zie verder www.emota.eu

Bungalow.net heeft ook een groot aanbod vakantiehuizen met zwembad en appartementen met zwembad. U huurt een vakantiehuis met zwembad van Bungalow.net via deze met de zekerheid van Thuiswinkel.org en Emota.

Indien u via deze website een vakantiewoning met zwembad boekt met de begincode 18 heeft u te maken met een vakantiewoning met zwembad van Bungalownet.

Samenvattend

Als u een aantrekkelijke vakantiewoning met zwembad via deze website boekt, boekt u met maximale zekerheid.

Nagenoeg alle touroperators met aanbod vakantiehuizen met zwembad op deze website zijn aangesloten bij één of meerdere belangenorganisaties voor consumenten. U huurt uw vakantiehuis met zwembad via deze website niet alleen snel en voordelig maar ook veilig en vertrouwd. Voordelige en prettige vakantie met zwembad!

Geen geschikte vakantiewoning met zwembad gevonden?

Heeft u geen geschikte vakantiewoning met zwembad op deze website gevonden? Ga dan naar onze website www.vakantiewoning-zoeken.nl voor een nog groter aanbod vakantiehuizen met maximale zekerheid. Wij wensen u een fijne en zekere vakantie met zwembad toe!